Yasak Elma ve 8.Gün Kaç Reyting Alırlar?

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
32,253
Reaksiyon puanı
13,302
Puanı
1,060
İkisi de yarın akşam 20.00'de başlıyor!

Biri FOX'ta, diğeri atv'de yayın hayatına başlayacak! İkisi de çok iddialı!

Sizce ikisi de 5+ reytingle başlar mı yarın?

YASAK ELMA KONUSU Yasak Elma konusu ilede bir hayli iddialı. Çekimleri İstanbul’da devam eden dizide; Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender Yıldız’ı kocası Halit Argun’dan (Talat Bulut) kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız’a hayatının teklifini sunmuştur. Yıldız’ın hayatında bunlar olurken, Zeynep’in çalıştığı firma Alihan Taşdemir (Onur Tuna) tarafından satın alınır. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan’ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep’in bilmediği şey ise Alihan’ın Halit’in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır. Yıldız’ın vereceği karar sadece kendini değil Zeynep’i de etkileyecektir.

8.Gün konusu Bahar, zeki, hayat dolu, neşeli bir kızdır. Zenginlik içinde büyümüştür. Kocasıyla birlikte mutlu bir hayatı varken bir gün her şey tersine döner. Agna Şirketi’nde yazılım mühendisi olarak çalışan annesi Şehnaz öldürülmüştür.Bahar güvenli hayatından karanlık bir dünyaya savrulur. Annesini öldürenler,bilmediği bir nedenden dolayı şimdi Bahar’ın peşindedir. Bahar, bir yandan hayatta kalmaya çalışırken bir yandan da annesinin cinayetinin ardındaki sır perdesini aralamaya çalışır. Sürprizlerle dolu bu serüvende yolu ummadığı biriyle kesişir. Eli kanlı bir mafya eskisi olan Hayati’yle işbirliği yapmak zorunda kalır. Bu zorunluluk zamanla ikisininde hiç hesaba katmadığı kuvvetli bir bağa dönüşür. Bu bağ adeta iki farklı dünyanın çarpışması gibidir. Hayati, Bahar sayesinde içindeki temiz duyguları keşfederken Bahar ise kendi karanlık tarafıyla yüzleşir.
Bahar bu yolda kirlenecek,Hayati ise kirli hayatını temize çekecektir.Hayati’yle birlikte çıktığı bu yolda güvendiği birçok insanın maskelerinin düştüğünü görür.
Bu süreçte kocasına olan inancını da kaybeden Bahar, aşka kapılarını kapatmıştır. Ama Bahar’ı bu yolda da büyük bir sürpriz beklemektedir.Tüm bu yaşadıklarına rağmen Bahar ve onu bu süreçte hiç yalnız bırakmayan Hayati,amaçlarından asla sapmaz.


yasak-elma-dizisi-fox-tv.jpg


Ekran-Resmi-2018-03-18-14.08.26.jpg
 

Aserat

Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,508
Reaksiyon puanı
62,793
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Zeynep Yılmaz'lı dizinin reyting alabileceğinden bile şüpheliyim ama neyse. :A Net bir tahmin yapamayacağım ama 8. Gün düşük gitse bile her türlü daha iyi başlar. :Z
 

Yiğitt

Emekli
Katılım
9 Aralık 2013
Mesajlar
79,171
Reaksiyon puanı
45,870
Puanı
1,061
Konum
Ankara
Yasak Elma tutmaz ya, cidden çok zor. 3-3.50 arası oranlar alır. O da ne kadar yeter kanala bilemem.

8. Gün Total grubunda 3-4 arası, AB grubunda 4-5.50 arası alır. Bol şans iki diziye de...
 

serhatt

Moderatör
Katılım
10 Aralık 2014
Mesajlar
96,915
Reaksiyon puanı
62,490
Puanı
1,060
Bi tahmin yapmak çok zor gün çok dolu,ya iyi sonuç alırlar ya da tamamen çakılırlar :(
 

eskici

Favori Üye
Katılım
21 Ocak 2013
Mesajlar
32,430
Reaksiyon puanı
13,640
Puanı
1,059
Yasak Elma tutmaz ama 8.gün idare eder bir başlangıç yapacaktır :A