'Yasak Elma' Oyuncusu: "Şevval Sam ve Talat Bulut konuşmuyor!"

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,605
Puanı
1,061
%C5%9Fevval-sam-talat-bulut.jpg

Yasak Elma'da 'Lila' karakterini canlandıran Ayşegül Çınar, geçtiğimiz günlerde konuk olduğu 2. Sayfa'da dizinin kamera arkasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Olaydan sonra rollerine konsantre olamadıklarını belirten Çınar, Talat Bulut'un 19 yaşındaki kostüm asistanı Özge Şimşek'i taciz etiğinin ortaya çıkmasının ardından sette yaşananlarla ilgili şunları söyledi:
"İlk başlarda sette hepimizin konsantrasyonu dağıldı. Çekimler birkaç kez tekrar edildi. Çünkü gerginlik hakimdi. Ben, Talat Bulut'un böyle bir şey yaptığına inanmıyorum. Öyle bir şey olsa hepimiz hissederdik. Talat Bulut'la Şevval Sam'ın arası düzelmedi, sadece çekim için bir araya geliyorlar. Talat Bulut' a ayrı bir karavan getirildi bu haberler çıktıktan sonra. Eskiden herkes aynı karavanda kalırdı. Olaydan sonra Özge Ş. ile bir iletişime geçmedim. Talat Bulut'un kızıyla yazıştım bu olaylar olduğunda. Talat Bulut'un kızı, çıkan haberlere çok üzüldü, çok kırıldı. Aralık ayında İstanbul'a dönecek. Özge Ş. şu anda bizim dizinin setinde çalışmıyor. Hatta başka bir dizide de çalışmıyor. Talat Bulut'u şu anda iki tane kız giydiriyor hatta."
Geçtiğimiz hafta reytinglerinde yaşadığı düşüşle de dikkat çeken Yasak Elma, yeni bölümleriyle her Pazartesi 20.00'de FOX'ta ekrana gelmeye devam ediyor.