'Yasak Elma' Ne Zaman Sezon Finali Yapıyor? | Fav10 Özel

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,604
Puanı
1,061

FOX'un sevilen dizisi Yasak Elma'nın sezon finali tarihi netleşti.

Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği, başrollerini Şevval Sam, Eda Ece, Talat Bulut, Nesrin Cavadzade, Barış Kılıç ve Gökhan Alkan'ın paylaştığı; Barış Kılıç'ın bugünkü açıklamasına göre 13 bölüm sonra sezona nokta koyacak olan yapım, planlarda bir değişiklik olmadığı takdirde 8 Haziran'da 84. bölümüyle sezon finali yapmaya hazırlanıyor.

Yasak Elma, yeni bölümleriyle her Pazartesi 20.00'de FOX'ta!

Reactions: Gizmen
4 sezon nasıl olacak çok merak ediyorum. Sezon finali bölümü bomba olacaktır yine. 💕

Kerim'le bomba gibi 4.sezon bekliyor bizi. Senaristler var olduğu sürece 5 ve 6.sezonları bile görürüz

Reactions: xemrexxx
Diğer diziler (karagül, lale devri vb.) 3.sezonda bozmuştu bu dizi tam tersine açıldı : 4.sezon kesinlikle olmalı
Hiç yorumun yok, izlediğine denk geldikce şaşırıyorum hep

Senin favorin kim dizide?

Reactions: xemrexxx
Elma çürüyene kadar, kokana kadar devam etmeye gayret edecekler demek.
2-3 reytinglik O Hayat Benim'i bile Fox 5 sezon devam ettirdi, bu dizi de 5'i görürse şaşmamalı.
O Hayat Benim pazar günleri 2-3 reytingleri görmedi yalnız. 4.sezonunda bile ortalama 5 reytingin altına düşmedi pek totalde. Gün değiştirince çok düştü.
Ayrica medyapım tadında bitiriyor dizilerini. Reytingler yüksek diye uzattıkça uzatmıyor yani. Kadın ve Anne gibi.

Reactions: cookies
24 Mayıs'ta ramazan bayramı var ama nasıl 8 Haziran'da sezon finali oluyor

Bayramdan önce sezonu bitirirler diye düşünüyordum

Reactions: alperuz
İllaki insanlar bıkacak, reytingler düşecek sonra bitirecekler.

Dallas gibi olalım. Yıllar sonra Halit Can'ın başrolünde yeni bir seri yapsınlar hatta
Dallas yine 356 bölüm sürmüş. Yalan Rüzgarı 47.sezonunda ve 11 bin küsür bölüm yayınlanmış 😳 Dizinin ilk sezonundaki kadrosunun %80'i rahmetli olmuştur.

Haziran sonunda yapsınlar ne 8'i..