Aynen, Şahika'ya da bir partner gerek.Zehra'ya gelmemesi iyi olmuş. Diziye yeni soluk olacak belli.
Aynen, Şahika'ya da bir partner gerek.Zehra'ya gelmemesi iyi olmuş. Diziye yeni soluk olacak belli.
Bir yorumda bulunacaktım.Tereddüt ediyorum.Aynen, Şahika'ya da bir partner gerek.
Neden? Spoiler içine al.Bir yorumda bulunacaktım.Tereddüt ediyorum.
İnşallah başa çıkabilir.Aynen, Şahika'ya da bir partner gerek.
Atalarımızın "dinsizin hakkından imansız gelir" sözü geldi aklıma.İnşallah başa çıkabilir.
Oha bak çok mantıklı bu söz.Atalarımızın "dinsizin hakkından imansız gelir" sözü geldi aklıma.Umarım Şahika'dan daha kötü biri olur da, Şahika emekliliğe ayrılır.
Hasanağli'nin kanından olacak sonunda, olabilir.Oha bak çok mantıklı bu söz.Umarım öyle biri çıkar.
Koskoca Halit Argun'un kanından böyle bir Zehra çıktıysa Hasanağli'nin de kanında bozulmalar olabilir.Hasanağli'nin kanından olacak sonunda, olabilir.Ama Hasanağli bile son dönem de başa çıkamadı da Queen Ender'in yanına gitti.
Ay doğru, adam mezarında ters döndü vallahi ya...Koskoca Halit Argun'un kanından böyle bir Zehra çıktıysa Hasanağli'nin de kanında bozulmalar olabilir.Şa hi ka'yla Queen Ender bile mücadele edemez bence.
Ah be bu Halit'e yapılmaz Zehra.Ay doğru, adam mezarında ters döndü vallahi ya...
Ender ne yapar ne eder yapar bir şeyler, ha bu sefer Hasanağli ve ordusu da Ender ile birlikte olacak.
'Barbar'dı galiba orada, sadece bir sahnesini izlemiştim ama izlediğim bölümlerde yoktu. (İlk bölümü izledim sadece.
Neden? Spoiler içine al.
Tam Şahika'nın kalemi. layık.İnşallah başa çıkabilir.
'Barbar'dı galiba orada, sadece bir sahnesini izlemiştim ama izlediğim bölümlerde yoktu. (İlk bölümü izledim sadece.)
Keşke oradaki imajı ile gelse ya, harika olur.
Şahika ile olacakmış, yeğen olarak gelecekmiş büyük ihtimalle Hasanağli'nin yeğeni.Evet Barbardı Barbarostu da adı öyle diyorlardı 3.bölümden sonramı ne geliyordu diziyemerak ettim valla karakterini ya
Şahika'nın koynuna girerse şaşırmam.Şahika ile olacakmış, yeğen olarak gelecekmiş büyük ihtimalle Hasanağli'nin yeğeni.
Alıştık artık biz, biz de şaşırmayız.Şahika'nın koynuna girerse şaşırmam.
Balıklama atlar.Alıştık artık biz, biz de şaşırmayız.
Dizi ile iyice ilgilenmeye başladın, dünkü mesajımdan sonra izlemeye başlayacaksın gibi geliyor bana.Balıklama atlar.
Şahika ile olacakmış, yeğen olarak gelecekmiş büyük ihtimalle Hasanağli'nin yeğeni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?