DEDİĞİM ÇIKTI ender ve barış kılıç boşandı seval sam ve talat bulut evlendi
vede herşey yazdığım gibi de oldudün biraz izledim..halit yıldızın nın peşinde ,,yıldız kerim birlikte olmak istıyor..kerimde sahıka oyuna iyi ce kaptırdılar kendilerine....can nergısde kerimin elinden şahika almak istıyor ...şahıka kerimi istiyor...kaya ve ender kim kimden çalacak..aşk trafiği karışık....herkes herkesle sevgili ve herkes herkesin sevgilisi elinden almak istiyor...entrıka yumağı karman karışık..herkes herkese tuzak kuruyor...aklıma atvde yayınlanan melekler adası geldi...kaya ve ender ayrılırsa ender halitin peşine düşer..
BU HAFTA DAHA DA YÜKSELECEĞİZ OH OHHemde çok mantıklı valla
BU HAFTA DAHA DA YÜKSELECEĞİZ OH OH
UTC Geldi aklıma nedense
Ben de birkaç mesaj önce aynı şeyi yazmıştım yok böyle hırsızlık.Big Little Lies'a özenirsin de neden kopyala yapıştır yaparsın ki?@Aserat @Özgür @phoebebuffay @Emre Ozansoy @alperuz @serhatt @xemrexxx @destere @dreamy @Tolstoyevski @Dosi
Dedi ve 45 bölüm boyunca BLL özentisi UTC’yi izledi.Ay yok artık fragmana denk geldim de Big Little Lies final sahnesini aşırmışlar resmen. 😱 Şu dizinin özentiliği ne olacak böyle.
Tatlım esinlenme ayrı bir şey özenme ayrı bir şey. UTC ufak esinlenmeler hariç çıkış noktasını çok farklı bir yere koydu ama bu dizi oradan buradan çala çırpa helak oldu üzülüyorum gerçekten.Dedi ve 45 bölüm boyunca PLL özentisi UTC’yi izledi.
Adam gibi telifini alsalardı o zaman sesim çıkmazdı ama UTC de BLL’den çaldı çırptı.Tatlım esinlenme ayrı bir şey özenme ayrı bir şey. UTC ufak esinlenmeler hariç çıkış noktasını çok farklı bir yere koydu ama bu dizi oradan buradan çala çırpa helak oldu üzülüyorum gerçekten.
Ne esinlenmesi ya, bildiğin uyarlamaydı UTC.Tatlım esinlenme ayrı bir şey özenme ayrı bir şey. UTC ufak esinlenmeler hariç çıkış noktasını çok farklı bir yere koydu ama bu dizi oradan buradan çala çırpa helak oldu üzülüyorum gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?