Oh oh güzel.4. sezon olacağı için senaryo değişiyor bariz belli, haklı bir isyan.
Oh oh güzel.4. sezon olacağı için senaryo değişiyor bariz belli, haklı bir isyan.
Kendi ayaklarına sıkıyorlarOh oh güzel.Tam gaz devam.
Ben sevmediğim kısımları her zaman söylerim. Ama dizinin gidişatı güzel, AB'de zirveyi aldık. Çatla kuduruk
İyi ki bir bölüm izledim, bundan sonra sezon sonuna kadar devam
Evet, hatta burda da adımı alper ziyagil yapmak istiyorum ama nasıl yapmam gerektiğini bilniyorum
ay yok böyle şirin. Kısa ve tek seferde etiket. İsim değişikliği sadece 1 kere yapıliyor, oyüzden dikkatli olmak gerekiyor. Benimki ilkin dosimosi'ydiEvet, hatta burda da adımı alper ziyagil yapmak istiyorum ama nasıl yapmam gerektiğini bilniyorum
Aaaa dosimosi sen miydinay yok böyle şirin. Kısa ve tek seferde etiket. İsim değişikliği sadece 1 kere yapıliyor, oyüzden dikkatli olmak gerekiyor. Benimki ilkin dosimosi'ydisonra kısaltarak hakkımı tükettim ve kendi ismimi yapmadığim için pişman oldum🙄
Evet bendim de acaba hangi hallerde gördünAaaa dosimosi sen miydinben üye olmadan burada dolaştığımda görmüştüm o ismi. İsim değikliği hakkı neden 1, bu üzücü bir detaymış
İsim çok tanıdık, yorumlarına denk gelmişim demek kiEvet bendim de acaba hangi hallerde gördün2015're üyeydim ama 2017de aktifliğim tam oldu ve zaten 4-5 ay sonrasınsa Dosi'ye döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?