batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,252
- Puanı
- 1,061
Israrlara dayanamadım ve geçen sezondan sonra ilk kez tam bölüm izliyorum. Yıldız ve Zehra'ya yazılan abartılı diyaloglardan sıkıldım
Evet adam ayakta bile duramıyor abartı olmuşKeşke Halit'in otobüs sahnesini bu kadar zorlama yapmasaydınız
Yıldız ve Zehra çok iyi bir ikili kıskanmayalımIsrarlara dayanamadım ve geçen sezondan sonra ilk kez tam bölüm izliyorum. Yıldız ve Zehra'ya yazılan abartılı diyaloglardan sıkıldım
Takip et tabi az kalite görSevenleri bile (hem burada hem sosyal medyada) senaryonun gidişatına isyan etmeye başlamış keyifle takip ediyoruz yorumları.
Ekli dosyayı görüntüle 76203
Ya ya öyle kalite ki fanları bile isyan bayrağını çekmiş.Takip et tabi az kalite gör
Çukur ve Sefirin Kızı bu diziyi en fazla 3-4 bölüm sonra parçalarSevenleri bile (hem burada hem sosyal medyada) senaryonun gidişatına isyan etmeye başlamış keyifle takip ediyoruz yorumları.
Çukur ve Sefirin Kızı bu diziyi en fazla 3-4 bölüm sonra parçalar
Ay artık umrumda değil FOX'un 3-4 sezona uzattığı çoğu dizi gibi azalarak bitmesini bekliyorum.Çukur ve Sefirin Kızı bu diziyi en fazla 3-4 bölüm sonra parçalar
4. sezon olacağı için senaryo değişiyor bariz belli, haklı bir isyan.Sevenleri bile (hem burada hem sosyal medyada) senaryonun gidişatına isyan etmeye başlamış keyifle takip ediyoruz yorumları.
yav he heÇukur ve Sefirin Kızı bu diziyi en fazla 3-4 bölüm sonra parçalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?