Emre Ozansoy
Moderatör
72. BÖLÜM 2. FRAGMANI
Kerim, gelecek hafta gelmiyor muydu ya? 😱 Halit niye zengin oluyor yine!
72. BÖLÜM 2. FRAGMANI
Tek rakibi kendisiBir dizi düşünün iki fragmanı da Trendler’de ilk 2’de olsun.Yasak Elma farkı@serhatt @alperuz @Dosi @xemrexxx @xBUGRAx @Aserat
Ekli dosyayı görüntüle 76074
Ekli dosyayı görüntüle 76075
Antiler kudurmaya devam etsin.Tek rakibi kendisi
Sefirler sefil oldu, Çukurlar çukura düştü diyollaağğ doğru muAntiler kudurmaya devam etsin.
Hahahah harika tespitSefirler sefil oldu, Çukurlar çukura düştü diyollaağğ doğru mu
İşte kalite işte gerçek entrika dizisiBir dizi düşünün iki fragmanı da Trendler’de ilk 2’de olsun.Yasak Elma farkı@serhatt @alperuz @Dosi @xemrexxx @xBUGRAx @Aserat
İşte kalite işte gerçek entrika dizisi
Bir dizi düşünün iki fragmanı da Trendler’de ilk 2’de olsun.Yasak Elma farkı@serhatt @alperuz @Dosi @xemrexxx @xBUGRAx @Aserat
Hem tacizci hem de akıl yoksunu bu adam ya nasıl dayanıyorsunuz izlerken.Sefirler sefil oldu, Çukurlar çukura düştü diyollaağğ doğru mu
Onun varlığı bana batmıyor dizide diğer karakterler efso olduğu içinHem tacizci hem de akıl yoksunu bu adam ya nasıl dayanıyorsunuz izlerken.
https://twitter.com/x/status/1235665753615015936
İbret alıyoruz baktıkça, halime şükrediyorum gördükçeHem tacizci hem de akıl yoksunu bu adam ya nasıl dayanıyorsunuz izlerken.
https://twitter.com/x/status/1235665753615015936
Onun varlığı bana batmıyor dizide diğer karakterler efso olduğu için
Hayır bir de çok iyi taklit etse neyse de bildiğin otizmle dalga geçmiş gibi oluyor. Gerçekten rezil bir insan.İbret alıyoruz baktıkça, halime şükrediyorum gördükçe
Evet arkadakilerin de kahkalarla gülmesi olmamış.Hayır bir de çok iyi taklit etse neyse de bildiğin otizmle dalga geçmiş gibi oluyor. Gerçekten rezil bir insan.
İşte bu diziden ölesiye nefret etmek için güzel bir neden daha.Evet arkadakilerin de kahkalarla gülmesi olmamış.
Bu herif için dizimden nefret etmeme değmezİşte bu diziden ölesiye nefret etmek için güzel bir neden daha.
Talat'ı kimse kaale almıyor sen merak etmeİşte bu diziden ölesiye nefret etmek için güzel bir neden daha.
Bir kere denk gelmiştim salak salak dans ederken Eda Ece arkada yüzünü kapatmıştı. İzlemesem de kanım kaynadı o an.Talat'ı kimse kaale almıyor sen merak etme
Geçen sefer de gözükmemek için güneş gözlüğünü taktıBir kere denk gelmiştim salak salak dans ederken Eda Ece arkada yüzünü kapatmıştı. İzlemesem de kanım kaynadı o an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?