Artık öyle biri yok.Yaşlı kocası olan sensin ben ne mana 😱
Artık öyle biri yok.Yaşlı kocası olan sensin ben ne mana 😱
Böyle kılas hareketler ondan kurtulmam için fazla büyük.
Böyle kılas hareketler ondan kurtulmam için fazla büyük.
Aynen ben olmasam öyle olur.
Yıldız nereye kayboldu birden odaya mı gizlendi?Seni ancak sıvacılar ve @Yakamoz-Asi özler bence, nedeni malum
En azından özleyen olur senin yokluğunu bir kişi bile fark etmez.Seni ancak sıvacılar ve @Yakamoz-Asi özler bence, nedeni malum
Herkes ağlar beEn azından özleyen olur senin yokluğunu bir kişi bile fark etmez.
Yok direk kaçtı gitti koridordanYıldız nereye kayboldu birden odaya mı gizlendi?
Ağlar ama mutluluktan.Herkes ağlar be
------
Yok direk kaçtı gitti koridordan
Eeee forumun ahlak ve namusunu koruyorum ben gidince herkes senin gibi 14 kocalı olur haklısınAğlar ama mutluluktan.
Koruması için öyle olması lazım değil mi insanın?Eeee forumun ahlak ve namusunu koruyorum ben gidince herkes senin gibi 14 kocalı olur haklısın
Bir karar ver önceden 1 tane Bile bulamadın diyordun şimdi ne diyorsunKoruması için öyle olması lazım değil mi insanın?
Ahlak ve namus illa koca bulmakla mı oluyor ayol ne manağğ??Bir karar ver önceden 1 tane Bile bulamadın diyordun şimdi ne diyorsun
Kasıntı parlak jönlerden sonra iyi gelmiştirBiran Damla Yılmaz bugüne kadar en sevdiği ve en kafa dengi partnerinin Barış Aytaç olduğunu söylemiş.Şu dizinin son sezonlarında yaptığı en güzel şey olabilir.
Bunu hiç sevmiyordu ki kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?