Ne mana ben olmasam seni edepli hanım hanımcık biri olarak tanıyacaktı bu dünya ben seni olduğun gibi tanıttım tatlım
Ne mana ben olmasam seni edepli hanım hanımcık biri olarak tanıyacaktı bu dünya ben seni olduğun gibi tanıttım tatlım
Asıl bu dediğine ne mana?? Ben yalan söyleyen bir insan olsaydım çok da güzel oynardım senin de ruhun duymazdı hadi başka kapıya naşş.Ne mana ben olmasam seni edepli hanım hanımcık biri olarak tanıyacaktı bu dünya ben seni olduğun gibi tanıttım tatlım
Senin gebermene kalkıyor kadehler.
Senin gebermene kalkıyor kadehler.
Benim finaller bile daha iyi
Sendeki senaryolar kimsede yok reyizBenim finaller bile daha iyi
Ben finalleri kötù sonla. BitiriyorumSendeki senaryolar kimsede yok reyiz
Biliyoruz patlıyor geneldeBen finalleri kötù sonla. Bitiriyorum
Bir kere ölümle bittiBiliyoruz patlıyor genelde
Bari şuraya bağlasalardı, en azından mantıklı şekilde biterdi6 bölümlük dizinin finalleri bile daha güzel oluyordu. Finali bile becerememişler.
İki sezondur yazdıkları saçma şeyleri buraya bağlamalarına pek imkan yok gibi.Bari şuraya bağlasalardı, en azından mantıklı şekilde biterdi
Son iki bölümü eskileri hatırlatıp veya eski sahnelere benzeterek yad etmeye çalışıyorlar gibi
Çok iyi yapmışsın antilere yedirmemekleDiziyi antileri güle oynaya final bölümüne taşımadan ben taşıdım
Ne çok dizi birikmiş. Yapayım hemenÇok iyi yapmışsın. Sana zahmet
EGO,Başım Belada, Tuzak, Sıfırıncı Gün, Gelsin Hayat Bildiği Gibi'yi de taşır mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?