Damien Duff
Süper Favori Üye
fransız kız arkadaşımın tuttuğu takımın teknik direktörünün adıkesss beee paçoz karı!!!
reyiz naptın adını böyle😱 bir hevestir umarım bu yaptiğin
Hangi süpriz bu arada?
fransız kız arkadaşımın tuttuğu takımın teknik direktörünün adıkesss beee paçoz karı!!!
reyiz naptın adını böyle😱 bir hevestir umarım bu yaptiğin
Hangi süpriz bu arada?
Aynen öyle o derece.
kime diyorum ben kapat o lanet çeneni!!!!Ağzını topla hadsiz bunak yırtarım ağzını!!!!
Sen kapat be, benim çenemi kapatacak adam daha doğmadı anasının karnından...kime diyorum ben kapat o lanet çeneni!!!!
Güzel olmuş da reyiz etiketlemek zor olacakfransız kız arkadaşımın tuttuğu takımın teknik direktörünün adı
sen doğuran kadın görmemişinSen kapat be, benim çenemi kapatacak adam daha doğmadı anasının karnından...
Doğmadı derken??Öyle biri doğmadı
Serhat senin tüm malını mülkünü aldı ya hani soydu soğana çevirdi haniihangi derece cnm
Her şeyini aldın ya ondan bu sinir, kinAğzını topla hadsiz bunak yırtarım ağzını!!!!
Aynen canım boşver kudursun fakirliğiyle.Serhat senin tüm malını mülkünü aldı ya hani soydu soğana çevirdi hanii
Her şeyini aldın ya ondan bu sinir, kin
kız bu çok çakma enderiye @serhatt seni iyi kekliyorSerhat senin tüm malını mülkünü aldı ya hani soydu soğana çevirdi hanii
Her şeyini aldın ya ondan bu sinir, kin
Bak bak neler söylüyor sahtekar bunak.kız bu çok çakma enderiye @serhatt seni iyi kekliyorBugun yarın neye kime inandım ben diye başini taşlara vuracaksınTabi enderiye hanım her başi kestiği için senin de başini keser bugun yarınNeyi, kime ve neye göre seçtiğini bil!!!
kandırmak mı???? o senin işinBak bak neler söylüyor sahtekar bunak.Kandıramazsın boşuna kıvranma.
Benim imajımı zedeleyemezsin.kandırmak mı???? o senin işin
hala imaj derdinde hasbamBenim imajımı zedeleyemezsin.
Aynen öyle fakir bunak çatlasınAynen canım boşver kudursun fakirliğiyle.
@serhatt kandırmaz beni, kesmez benikız bu çok çakma enderiye @serhatt seni iyi kekliyorBugun yarın neye kime inandım ben diye başini taşlara vuracaksınTabi enderiye hanım her başi kestiği için senin de başini keser bugun yarınNeyi, kime ve neye göre seçtiğini bil!!!
beter ol!!!!!
Geleceği düşünemem ben, hayat bir gündür o da bugündür mottosuyla yaşıyorum.hala imaj derdinde hasbam@Alos 'a vereceğin zararını düşünen yok tabi. gencecik cocugu kötu emellerine alet ediyorsun. amel defterini kapatcağindan haberi yok
Aferin cnm kanma şuna.Aynen öyle fakir bunak çatlasın
@serhatt kandırmaz beni, kesmez benisen o yaşlı halinle iftira atma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?