Kardeşim hoş geldinYıldız neden o evde kalıyor ? Bu Şahikanın havası ne zaman sönecek
Kardeşim hoş geldinYıldız neden o evde kalıyor ? Bu Şahikanın havası ne zaman sönecek
Aynen başta zayıftı hatta oyunculuğu, donuk geliyordu bana. Sonradan toparlamıştıOrada ne kadar masumdu
Tuvana gelince tam ecünnüler vadisi olacakEnder geri geliyor dakikalar sonra
Aynen başta zayıftı hatta oyunculuğu, donuk geliyordu bana. Sonradan toparlamıştıBurada şovunu yapıyor
Tahmin ettiğim gibi bölüm sonunda sahneye çıktıBiraz diyalog görürüz artık herhalde. ss
Ender geldi sonundaTuvana gelince tam ecünnüler vadisi olacak
Aynen hem mağduru hem de şirreti güzel oynayabiliyorsa başarılı oyuncudur demektirÇok acıyordum oradaki hallerine mağdur kadını çok güzel oynadı
Ayyy bölüm onsuz hiç çekilmedi ya, resmen o geldi nefes aldım
1 hafta nasıl bekliyemAynen hem mağduru hem de şirreti güzel oynayabiliyorsa başarılı oyuncudur demektir
Haftaya hasret giderirsin artık bol bolEntrikanın gerçek kraliçesi döndü
Kardeşim hoş geldinNasılsın
Mecbur1 hafta nasıl bekliyem
İzledin mi baştan sona, anladım ki Ender'siz bu dizi bir hiçPersonele ayrı yemek çıkarmak yakışmadı. Ziyagillerde öyle değildi.
Bence bu haliyle bile düşüş yaşayabilir kadın son sahnede göründü sadeceMecbur
Aslında Ender'i fragmanda göstermemeleri gerekiyordu ama reyting kaybederiz diye korkmuşlarMadem öldü süsü veriyorsun, Poyraz Karayel'deki gibi yapacaksın
İzledin mi baştan sona, anladım ki Ender'siz bu dizi bir hiç
Diziye parlak takviyesi şart bayağı kan kaybetti bu konudaİzledim idare eder.
Endersiz sıradan kaldı biraz evetBence bu haliyle bile düşüş yaşayabilir kadın son sahnede göründü sadece
Ben de iyiyim kardeşim teşekkür ederim.Hoşbulduk.Iyiyim ya sen nasilsin kardeşim
Aaa az önce onu dedim diziye parlak takviyesi şartEndersiz sıradan kaldı biraz evetNeyse taklitler asıllarını yaşatırmış
Alihan'ın çıkmasına üzülmüşsündür diye tahmin ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?