Nagihanın alnındaki üçgene illuminati demişim gibi saçmalıyorsun
Nagihanın alnındaki üçgene illuminati demişim gibi saçmalıyorsun
Saçmalayan sensin pis bunak.Nagihanın alnındaki üçgene illuminati demişim gibi saçmalıyorsun
Hadi hadiSaçmalayan sensin pis bunak.
Zaman nasıl da çabuk geçiyor be, keşke ilk başladığı zamanlara dönsek...Vay bee bugün tamı tamına 4 yıl olmuş daha dün gibitutmaz denilen dizi 6. sezonu görecek
@Emre Ozansoy @serhatt @slhttnmtl @xemrexxx @cookies @Forumdash @EmreCan @Bussy
Çok isterim o günlere geri dönmeyiZaman nasıl da çabuk geçiyor be, keşke ilk başladığı zamanlara dönsek...
Bende. :/Çok isterim o günlere geri dönmeyi
Ah o güzel günler, ilk bölümler... Dün gibi hatırlıyorum Yasak Elma'yla entrika ve heyecanımızın zirve yapıp ertesi gün Kadın'la gerek hüzünlenip, gerek sevgi dolup, gerek heyecanlandıktan sonra perşembe de Bizim Hikaye'yle her şeyin karma halini yaşadığımızı.Vay bee bugün tamı tamına 4 yıl olmuş daha dün gibitutmaz denilen dizi 6. sezonu görecek
Komediyle entrikayı bir arada tutmakVay bee bugün tamı tamına 4 yıl olmuş daha dün gibitutmaz denilen dizi 6. sezonu görecek
Şu sahne dün gibi aklımda...Vay bee bugün tamı tamına 4 yıl olmuş daha dün gibitutmaz denilen dizi 6. sezonu görecek
Evet gerçekten çok güzel harmanladılarKomediyle entrikayı bir arada tutmakKeşke sitcom olsaydı da ben de izleseydim
Avrupa Yakası'ndan sonra giderek level düşürdüEvet gerçekten çok güzel harmanladılarabsürt komedi sevmem ama Yasak Elma'nın ki çok güzelsitcom için Gülse Birsel'i izle
Avrupa Yakası, Yalan DünyaAvrupa Yakası'ndan sonra giderek level düşürdü
Jet Sosyeteyi savunma plsAvrupa Yakası, Yalan DünyaJet Sosyete'de fena değildi A
------
Avrupa Yakası, Yalan DünyaJet Sosyete'de fena değildi
Hayır be ne savunucam ben de pek sevmemiştim ama fena değildi yaniJet Sosyeteyi savunma plsYalan DÜnayda en azından Orcun ve Vasfiye teyzeyle iyiydi
Evet ZerrinHayır be ne savunucam ben de pek sevmemiştim ama fena değildi yani
Vasfiye, Zerrin
Ben yaşadığım olaylar Yasak elma dizisinden fazla entrika dolu @ForumdashEvet ZerrinEn büyük patlamayı Orcun ve Vasfiyeyle yapmişti. Gaffur ve Burhan ikilisi gibi
hayatı sen yaşıyorsun desene
Hep bir kaos oluyor Dünya karışıyor Lig karışıyorhayatı sen yaşıyorsun desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?