Şebnem Dönmez iyi ki geldi.Fragman çok iyi
Şebnem Dönmez iyi ki geldi.Fragman çok iyi
İyi kiŞebnem Dönmez iyi ki geldi.
Hayatım ben yalıdan hiç ayrılmadım ki.Sen de @Forumdash ın eski karısı olarak yalıya dön artık
@serhatt buruşuk @Forumdash'ı Yaprak Dökümü'ndeki Ali Rıza gibi yatalak bıraktıSen de @Forumdash ın eski karısı olarak yalıya dön artık
Herkes yerini bilsin artık. Müştemiliyattan da atarım.Sen de @Forumdash ın eski karısı olarak yalıya dön artık
Aynen canım.
Hayatım ben yalıdan hiç ayrılmadım ki.
Kız bahçıvan @denizz19 ile basıldın sonra tesisatçı @Maskeli Fedai sana sıva, yaparken görüldü kaç kere rezil oldun Faruk ya da gardaşı @Çiğdem seni attı yalıdan işteHerkes yerini bilsin artık. Müştemiliyattan da atarım.
Herkes ile fanfini yapmışKız bahçıvan @denizz19 ile basıldın sonra tesisatçı @Maskeli Fedai sana sıva, yaparken görüldü kaç kere rezil oldun Faruk ya da gardaşı @Çiğdem seni attı yalıdan işte
Ohooo unuttuğun bir sürü kişi var.Kız bahçıvan @denizz19 ile basıldın sonra tesisatçı @Maskeli Fedai sana sıva, yaparken görüldü kaç kere rezil oldun Faruk ya da gardaşı @Çiğdem seni attı yalıdan işte
Müştemilatta kalan sensin.Herkes yerini bilsin artık. Müştemiliyattan da atarım.
Çağatay'a bu bölüm ayrı eridim. O siyahlar içerisinde çok seksiydi. Dar kazak giymiş, kaslı vücudu ortaya çıkmış falan...
Düz duvara tırmanÇağatay'a bu bölüm ayrı eridim. O siyahlar içerisinde çok seksiydi. Dar kazak giymiş, kaslı vücudu ortaya çıkmış falan...
Çağatay'ın kaslı vücuduna tırmanmak tercihimdir. 👄Düz duvara tırman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?