seni boşayınca verdiğim nafakayla aldiğini unutmusumO yönden değil cahil herif, zeka yönünden.
seni boşayınca verdiğim nafakayla aldiğini unutmusumO yönden değil cahil herif, zeka yönünden.
Ay sen ancak böyle ergenler gibi laf sokmakla yetinirsin, asla büyük oynamayı becerecek kapasitede olamadın zaten.seni boşayınca verdiğim nafakayla aldiğini unutmusumpardon
Sen Ender'in kayıp üvey kardeşi misin?Ay sen ancak böyle ergenler gibi laf sokmakla yetinirsin, asla büyük oynamayı becerecek kapasitede olamadın zaten.
ne güzel iltifat ediyorsunAy sen ancak böyle ergenler gibi laf sokmakla yetinirsin, asla büyük oynamayı becerecek kapasitede olamadın zaten.
Nadirin evlatlık kardeşiSen Ender'in kayıp üvey kardeşi misin?
Nadir'in olduğu sahne harika yaaa.ne güzel iltifat ediyorsunboşamadan önce ergen filan deseydin üzülürdüm. senden sonra gençleştim
------
Nadirin evlatlık kardeşi
ben kelime şakası yapmiştim hiçliğini belli etmek içinNadir'in olduğu sahne harika yaaa.
NaSi yani? djdjskskdjben kelime şakası yapmiştim hiçliğini belli etmek içinDİziyle alakası olacagını sanmamiştimBu kadar basit bi dizi mi
ender nadir kelime olarak aynı manada ya haniNaSi yani? djdjskskdj
Hiç böyle birşey beklemiyordum desem inanır mısın?ender nadir kelime olarak aynı manada ya hani
spontene gelişen laf sokma seanslarında olur böyle kargaşalarHiç böyle birşey beklemiyordum desem inanır mısın?
Sana iyi geceler, ben uyuyorum yarın gece devam ederiz artık.spontene gelişen laf sokma seanslarında olur böyle kargaşalar
Aksine benim sayemde toplumda bir yer kazandın, seni dirilttim ama terk edince yine geberik haline döndün.ne güzel iltifat ediyorsunboşamadan önce ergen filan deseydin üzülürdüm. senden sonra gençleştim
------
Nadirin evlatlık kardeşi
yok elimdeki çay bitsin diye beklıyorum ben deSana iyi geceler, ben uyuyorum yarın gece devam ederiz artık.Ya da kendini BZC'ye sakla orda konuşalım.
sosyete girdim sayende forumdash diyen sensin suss git zıbar yatAksine benim sayemde toplumda bir yer kazandın, seni dirilttim ama terk edince yine geberik haline döndün.
Ben senin paranı ve aklımı kullanarak girdim sosyeteye, seni de peşimden sürükledim, zengin olmana rağmen bir saygınlığın ve ortamın yoktu ki.yok elimdeki çay bitsin diye beklıyorum ben deSana da iyi geceler
sosyete girdim sayende forumdash diyen sensin suss git zıbar yatİyi geceler
Kaynişinde gelir yurt dışından oh mis birbirinizi yersiniz
@serhatt km yapar onuBamyasını gördük çok işlevsel değil
O kalsın orada, huzurevine kapattım onu.Kaynişinde gelir yurt dışından oh mis birbirinizi yersiniz
@serhatt km yapar onuben bi tek göremedim galiba
Ya da zehirlersinO kalsın orada, huzurevine kapattım onu.
Zehirlemem zehirletirim, elimi kirletmem.Ya da zehirlersin
Kaynişim benim
Direğimin annesi
Seni kendi ellerimle zehirlerim
Senin iştahın benim zehir
Şimdi seni tahtalı köye yolladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?