ÜSTÜNDE DE KALSAM OLURAltında kal inş diyemiyorum ödül olur.@xemrexxx
Ona yapacaklarım ona ödül olurNapacaksın çocuğa kıydırmam.
Yine de hafifsinAVATARIMDAKİ BANA AĞIRLIK KATIYOR YETERİ KADAR@xBUGRAx
Bu hafifliğimle bile sana ağır geldim beni kaldıramadın ve seni bıraktım, @eskici yi aldımYine de hafifsin
Evet bendeki ağirliğin yüktü, külfettiBu hafifliğimle bile sana ağır geldim beni kaldıramadın ve seni bıraktım, @eskici yi aldım
Sana da Hande gibi yükte ağır paha da hafif biri yakışır zatenEvet bendeki ağirliğin yüktü, külfettiAşaği çekiyordun beni iyi ki bıraktım seniBen ve Handem bana yetiyoruz. Şuan zirvelerde uçuyoruz birlikte
senin pahan kaç acaba?Sana da Hande gibi yükte ağır paha da hafif biri yakışır zaten
Ben paha biçilmez bir insanım hayatımsenin pahan kaç acaba?Sen bir sikke bile etmiyorsun
Serbest piyasa işte değer görülmeyinceBen paha biçilmez bir insanım hayatım
görülmese de bi değerim var sende o da yokSerbest piyasa işte değer görülmeyince
Görülmeyen şey zaten yoktur. Sadece inanıyorsundurgörülmese de bi değerim var sende o da yokBoş boş yşıyon
Allah da görülmüyor ona da mı yok diyorsun imansızGörülmeyen şey zaten yoktur. Sadece inanıyorsundurSen inan tabi
Yok demedim inanç meselesiAllah da görülmüyor ona da mı yok diyorsun imansız
Yok demedim inanç meselesiSen inan diye boşuna demedim heralde:F Allah da görülmuyor evet inanan da var inanmayan daSenle bu konuları konusup seni aşindirmak istemem@sokak sanati
Elhamdülillah müslümanızYok demedim inanç meselesiSen inan diye boşuna demedim heralde:F Allah da görülmuyor evet inanan da var inanmayan daSenle bu konuları konusup seni aşindirmak istemem@sokak sanati
4 senelik imam hatip diplomamla döverim siziDin konusunda Serhatı boş ver bence de
Sorduk mu bananeElhamdülillah müslümanız
4 senelik imam hatip diplomamla döverim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?