Böyle şeyler derken daha epey epey epey yol kat etmen lazım demiştim. Biraz karışık oldu galiba da bu sefer anlaşılır gibi.Kast ettiğin neydi?Kafam hayrolsun oldu.Wallahi anlamıyorum
Böyle şeyler derken daha epey epey epey yol kat etmen lazım demiştim. Biraz karışık oldu galiba da bu sefer anlaşılır gibi.Kast ettiğin neydi?Kafam hayrolsun oldu.Wallahi anlamıyorum
Cümlenin başındaki kelime öbeği cümleyi anlamsız hale getiriyor.Böyle şeyler derken daha epey epey epey yol kat etmen lazım demiştim. Biraz karışık oldu galiba da bu sefer anlaşılır gibi.
Orayı görmezden gelelim diyeceğim, olmayacak. Neyse o kısım anlaşılır dimi?Cümlenin başındaki kelime öbeği cümleyi anlamsız hale getiriyor.
Kendine kendine kördüğüm olmayı nasıl başarıyorsun?Orayı görmezden gelelim diyeceğim, olmayacak. Neyse o kısım anlaşılır dimi?
Bu konuyu anlamak da bir kördüğüm olduğu için bunu hiçbir zaman anlayamıyorum.Kendine kendine kördüğüm olmayı nasıl başarıyorsun?
Zeki yi açar mısın?Senin gibi biri radyoya bağlanmış.Bu konuyu anlamak da bir kördüğüm olduğu için bunu hiçbir zaman anlayamıyorum.
Yatacaktım da çok merak ettim bikaç dakika dinleyeyim.Zeki yi açar mısın?Senin gibi biri radyoya bağlanmış.
İzleyemedim ben bee diziyiYatacaktım da çok merak ettim bikaç dakika dinleyeyim.
Bende izleyemedim, netten izlerim haftasonu veya tekrarına artık. Yorumlaşırız.İzleyemedim ben bee diziyi
Olur dm gelsene biBende izleyemedim, netten izlerim haftasonu veya tekrarına artık. Yorumlaşırız.
Kafa radyo dinle biliyorum telafi etmez ama iyi gider.İzleyemedim ben bee diziyi
Beterin beteri...
En azından elma ve yılan var.Beterin beteri...
O yönden iyi canım.En azından elma ve yılan var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?