Ooo daha çok varmışBen yazın başlayacam
Nasıl gidiyor diziMeraktan Sefirin Kızı'nı açtım.Ama bölümü biliyorum.
Akrep'in çok ilginç bir konusu ve hikayesi var. Oyunculukları da çok iyi. İzleyebilirsen mutlaka bölüm olarak izle derim ama bölüm olarak izleyemezsen de sahne sahne izle bence.Akrep'i hiç izlemedim o yüzden bilmiyorum Sadakatsiz'in kesitlerine bakmıştım sarıyo da ısınamadım
Kırmızı Oda ne durumda bilmiyorum ama düşüş yaşayacak baya
Güzel gibi.İyi mi bari
Gediz'im öldü.Nasıl gidiyor dizi
Evet şuan dizilerim dolu ama belli olmaz cumartesi dizim yok izleyebilirim bölümleriOoo daha çok varmış
Bugün çok dizi izledim dün de geç yattım ondan mıdır ya da biraz yoruldum ondan mıdır bilmem de uykum var. Bu iki etkeni birleltirince artık kafam ses bile götürmüyor. Neyse uzattım izlemiyorum, televizyonu kapattım.Barajı izleyen var mı şuan @Alos
Akrep çok iyi oyuncular falan süper çok beğeniyorumAkrep'in çok ilginç bir konusu ve hikayesi var. Oyunculukları da çok iyi. İzleyebilirsen mutlaka bölüm olarak izle derim ama bölüm olarak izleyemezsen de sahne sahne izle bence.
Sadakatsiz'e de ısınırsın ya.
Çok düşüş yaşar mı bilmiyorum ama Total'de 8'e geriler. AB'de de 9-10 arası gidip gelir.
Akrep'i fragmanı izledim gene bir entrika dizisi evet ama güzelse harcanmaz umarımAkrep'in çok ilginç bir konusu ve hikayesi var. Oyunculukları da çok iyi. İzleyebilirsen mutlaka bölüm olarak izle derim ama bölüm olarak izleyemezsen de sahne sahne izle bence.
Sadakatsiz'e de ısınırsın ya.
Çok düşüş yaşar mı bilmiyorum ama Total'de 8'e geriler. AB'de de 9-10 arası gidip gelir.
İyi yapmışsın bende uyurum birazdan belkiiBugün çok dizi izledim dün de geç yattım ondan mıdır ya da biraz yoruldum ondan mıdır bilmem de uykum var. Bu iki etkeni birleltirince artık kafam ses bile götürmüyor. Neyse uzattım izlemiyorum, televizyonu kapattım.
Ben müzik dinliyorum şuanYalnız kafam alırsa Youtube'da takılırım. Belki dizi sahneleri falan izlerim.
Bence güzel ya. Kadrosu da çok iyi. Umarım harcanmaz.Akrep'i fragmanı izledim gene bir entrika dizisi evet ama güzelse harcanmaz umarım
Hiç ısınamıyorum neyden bende bilmiyorum
Herkes gözünü açtı düşecek o dizi
Şimdi sen iyi gecelerİyi yapmışsın bende uyurum birazdan belkii
Onu hiç kafam almaz.Ben müzik dinliyorum şuan
Bende uyusam mı bilemedim. Saat erken geliyor artık ama geç.İyi yapmışsın bende uyurum birazdan belkii
Harcanmamalı bence de oyuncular iyi evetBence güzel ya. Kadrosu da çok iyi. Umarım harcanmaz.
Neyse anlarsın belki.
Gözünü açtı kelimesinden kastın ne anlamadım ama düşecek bence de.
Bana harcanmaz gibi geliyor en kötü 4 alır bence yani çok dizi yok perşembeBence güzel ya. Kadrosu da çok iyi. Umarım harcanmaz.
Neyse anlarsın belki.
Gözünü açtı kelimesinden kastın ne anlamadım ama düşecek bence de.
Vazgeçtim kxmsncncnslcnŞimdi sen iyi geceler
Aynen.Harcanmamalı bence de oyuncular iyi evet
Şans vericem ona da
Eskisi gibi etkilemiyor yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?