'Yargı'ya Uluslararası Emmy Ödülü! | Kanal D

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,636
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Kanal D'nin sevilen dizisi 'Yargı'ya sürpriz ödül.

Yönetmenliğini Ali Bilgin'in, senaristliğini Sema Ergenekon'un üstlendiği; Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrolünü paylaştığı dizi, 51. kez gerçekleşen Uluslararası Emmy Ödülleri'nde 'Telenovela' ödülünün sahibi oldu.

Ay Yapım imzalı dizinin ödülünü Kerem Çatay, Ali Bilgin, Sema Ergenekon, Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz birlikte aldı.

Bu İEmmy'nin benim gözümde fazla değeri yok ama Yargı'nın ödül aldığını görmek mutlu ediyor.

İlk 10 bölümü beğensem de sonraki süreçte senaryonun bozduğunu ve dizinin genel olarak hak ettiğinden fazla değer gördüğünü düşünüyorum ama en azından güncel yapımlar arasında belli bir çizgiyi koruyan, eli yüzü düzgün bir iş olduğu için bir şey diyemem. Ay Yapım sponsorluğunun da ödülde etkisi olduğunu düşünmüyor değilim gerçi. Tebrikler.

İzlemeden ne olduğunu bilmeden hak ettiğinden fazla değer söylemek bana göre göre saçma senaryo da gayet iyi gidiyor bozulma yok

Muhteşem bir ilk sezonun ardından her ne kadar 2. Sezon ortalarında senaryonun zorlama devam ettiğini hissederek bırakmış olsam da hala ekranlardaki en farklı işlerden biri olduğunu ve suç draması örneklerinin çoğalması adına da sektörü cesaretlendirdiğini düşünüyorum. Ödül almasına da sevindim. Tebrikler tüm ekibe.

Reactions: 12.Adam
Bırakmakla çok yanlış yapmışsın bence

Bırakmakla çok yanlış yapmışsın bence
2. Sezonda o kuyu cinayetleri olayında gereksiz bi gizem yaratmaya çalışıp sonunda altını dolduramayınca - daha doğrusu beni tatmin etmeyince bırakmıştım ki geçen sezon için doğru bi karar verdiğimi düşünüyorum, ama bu sezona iyi hazırlamışlar belli izlemesem de 3. sezonuyla ilgili kesitler denk geliyorum ve merak uyandırıyor belki ileride bi şekilde tamamlarım.

Bence mutlaka tamamla görüşüne saygı duyuyorum elbette ama kuyu konusu da bence iyiydi ve altı doluydu umarım tamamlarsın ☺️🙏