'Yargı' ve 'Üç Kız Kardeş' Yeni Sezonda Devam Edecek! | Kanal D

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
85,147
Reaksiyon puanı
63,741
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
yargi-d3sl-rqfq.jpg


Sezon sonu yaklaşırken Kanal D'nin devam ettireceği diziler netleşmeye başladı.

Perşembe gününün zirvesinde yer alan 3 sezonluk dizisi 'Camdaki Kız'a yakında veda edecek olan kanal, normalde ikinci sezonun sonunda bitmesi planlanan, başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı 'Yargı'yla bir sezon daha yola devam etme kararı aldı.

Öte yandan geçen yıldan beri salı gününün en çok izlenen işleri arasında yer alan, İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş' de şimdiden yeni sezon biletini aldı.

Kaynak: Birsen A.

630
 
  • Harika
Reactions: Angelica
Üç kız kardeşte büyük ihtimal Türkanın Kartalla olan evliliği işlerler ve diğer konular Yargı Sema hocam bulur hikaye :D
 
Üç Kız Kardeş gelecek sezon en fazla 2 ay dayanır. Şu an bile zoraki şekilde devam ediyor konusu, fragmanlarına bile dayanmak zor. :D

Her iki dizi için yanlış karar..
 
  • Güldürdün
Reactions: cookies
Üç Kız Kardeş önümüzdeki sezon sonunu zor görür bence, şu an bile durumu pek parlak değil. Yargı da şimdiki Teşkilat gibi olur. Keşke reytingleri hala üst düzeyken bitirselerdi, diziyle alakalı yapılan yorumlar da pek olumlu değil zaten.
 
Yargı karizmasını çizdirecek hiç gerek yoktu, öbürüne laf etmeye değmez zaten çöp olup gidecek.
 
  • Olmamış
Reactions: Angelica
Yeni dizilerden umduğunu bulmayınca böyle bir karar aldıkları çok net ama iki dizide sezon sonunu görecek güce sahip değil.
 
Yargı'da sezon başındaki hikayenin nereye bağlanacağını çok merak ediyorum. Zaten uzamıştı şimdi daha da uzayacak.
 
Peki sezon finalinde gösterilen Ilgaz sahnesi nasıl olacak? Çok enteresan bir karar, iki sezon tasarlanan ve buna göre bölümleri giden bir dizi değil miydi bu? Ben 45'te bıraktım. 15 bölümde ne olmuş olabilir ki? Daha baştan sonunun nereye bağlanacağını gördüğümüz bir dizinin şimdi yeni hikayeleri ile o sona nasıl yedirileceğini merak ediyorum. Ama izlemeyeceğim. Ceylin karekterinin saçmalıkları yüzünden diziyi bırakmıştım.