'Yargı' Sezon Sonunda Final Yapıyor! | Kanal D

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,556
Puanı
1,061
Yarg%C4%B1_afi%C5%9F.jpg

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'nın akıbeti kesinleşti.

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı, 2 sezon olarak planlansa da yüksek reytinglerden dolayı 3. sezona uzayan dizi için 4. sezon ihtimali de gündeme gelmişti. Fakat yönetmen Ali Bilgin, son röpörtajında 20 bölüm sonra ekranlara veda edeceğini açıkladı.

Planlamada bir değişiklik olmazsa dizinin 9 Haziran Pazar akşamı yayınlanacak olan 98. bölümüyle sona ermesi bekleniyor.

Yargı, yeni bölümleriyle her Pazar 20.00'de Kanal D'de!

Geç kalınmış da olsa bitmesi iyidir :X onu kaçır onu öldür senariste laf etti diye doğrat her bölüm kırgın çiçekler gibi 50 litre gözyaşı dök ne çektiler be para için yazık :))))

Geç kalınmış da olsa bitmesi iyidir :X onu kaçır onu öldür senariste laf etti diye doğrat her bölüm kırgın çiçekler gibi 50 litre gözyaşı dök ne çektiler be para için yazık :))))
Haklısın kuzzz :A Ilgaz’ın babası karakterden çıkmak istememiş , öldürmüşler.

Son düzenleme:
İlk 2 sezon çok güzeldi 3. sezonda güzeldi ama eski tadı pek vermiyordu başarısına başarı kattı Yargı'm :bhr: :Z

100'de bitseniz incileriniz dökülür dimi? :bağır:

• Beğendim
Reactions: Ahmetakif
Üçüncü sezona uzatma kararı hatalıydı. Bu sezon bomboş geçiyor bir zahmet bitirsinler.

• Olmamış
Reactions: Angelica
Hatalı diyenlere katılmıyorum gayet güzel bir üçüncü sezon oluyor

Umarım sonradan karar değişmezler. Bari 100 olsaydı.

Üçüncü sezona uzatma kararı hatalıydı. Bu sezon bomboş geçiyor bir zahmet bitirsinler.
Ben de uzatma kararını hatalı buldum ancak bu sezon gayet iyi gidiyor. Bence şu anda hikaye bitti ve nasıl devam edeceklerini tam kestiremiyorum. Bitişe doğru yine tekrara düşme olasılıkları yüksek.

• Beğendim
Reactions: Angelica