'Yargı' İlk Fragmanı Ne Zaman Yayınlanacak? | Kanal D

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,556
Puanı
1,061
61234340933ccb17d0da010b.jpg

Kanal D'nin iddialı dizisi Yargı için geri sayım başladı!

Yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Ali Bilgin'in üstlendiği; başrollerini Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Mehmet Yılmaz Ak ve Uğur Polat'ın paylaştığı yapım, kardeşi cinayetten gözaltına alınan savcı Ilgaz ve babası haksızlığa uğrayan avukat Ceylin'in rekabetle başlayıp aşkla devam eden hikayelerini konu alıyor.

Yargı, yakında Kanal D'de başlıyor!

• Harika
Reactions: Gizmen
Pazartesiye mi düşünülüyor acaba? Ben en baştan beri salı olur diye düşünmüştüm. Üç Kuruş salı olsun bu dizi pazartesi olsun hadi bakalım. :A

Merakla bekliyorum. :Z

tanıtımı merak ettim. uzun süredir üzerinde çalışılan bir iş diye biliyorum. dizinin konusu beni karadayı beklentisi içerisine sokuyor.

Pazartesiye mi düşünülüyor acaba? Ben en baştan beri salı olur diye düşünmüştüm. Üç Kuruş salı olsun bu dizi pazartesi olsun hadi bakalım. :A

Merakla bekliyorum. :Z
Üç Kuruşa Birsen pazartesi yapmış bence de show o pazartesi çukur kitlesini çekmek için o güne atar

• Üzücü
Reactions: Yiğitt
O zaman bu dizi salı olur zaten ya pazartesi ya salı olacak. Fragmanı bugün verince acaba pazartesi mi diye düşünmüştüm. 21 Eylül Salı günü iyi olur bence. :Z
Bence de salı güzel olur bu dizi için. Masumlar Apartmanı ile de kitlesi örtüşmüyor hem zaten o da geçen seneki kadar iyi gidemez bence. Edho da anca ekimde döner. Hem onun kendi kitlesi de ayrı

• Beğendim
Reactions: Yiğitt