'Yargı' İki Hafta Ara Veriyor! | Kanal D

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,557
Puanı
1,061
jfvbqjs.

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'dan izleyicilerine kötü haber!

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı yapımın merakla beklenen 15. bölümü, Pınar Deniz'in koronaya yakalanması nedeniyle bu hafta yayınlanmayacak. Ertesi hafta (2 Ocak) da yılbaşı nedeniyle ara verecek olan yapım, 9 Ocak'tan itibaren izleyiciyle buluşmaya devam edecek.

Yargı, yeni bölümüyle 9 Ocak Pazar 20.00'de Kanal D'de!

FHUQhsSWUAABgWK

Son düzenleme:
Bari bu hafta yayınlansaydı, iki hafta birden ara çok değil mi? :(
Ben de şaşırdım ama belki de böylesi daha iyi olur çünkü bölümleri ucu ucuna yetiştiriyorlar. Gerçi bir diğer ihtimal olarak sette korona vakası çıkmış da olabilir. O değil de ortalık Teşkilat'a kaldı resmen. :T:

Ben de şaşırdım ama belki de böylesi daha iyi olur çünkü bölümleri ucu ucuna yetiştiriyorlar. Gerçi bir diğer ihtimal olarak sette korona vakası çıkmış da olabilir. O değil de ortalık Teşkilat'a kaldı resmen. :T:
İlk bölümden itibaren geceleri tekrarları verseler bari, özel bölümler de hazırlanarak yayınlanmalı diye düşünüyorum. :D

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: 12.Adam and Aserat
Arada stok çekseler bari. Sonra çarşamba 22.45'e kadar bekliyoruz :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Aserat
  • Üzücü
  • İlginç
Reactions: Yiğitt and Klaus
Pınar Deniz'e geçmiş olsun, bu ara setlerden çok fazla vaka haberi gelmeye başladı. 2 sene önceki gibi olacak diye korkuyorum :(

Geçmiş olsun. Dizi etkilenmez de seyircisi için kötü bir durum.