evde kalmışlığın forum sınırlarını aşştı artık@xemrexxx o yareninde seninde saçınızı başınızı yolarım şimdi size ne benim sevgilimin olup olmamasından delilerin zoruna bak
rtük ten bekliyorum cnm ben o sahneye yorumu hahahahah bence rtük çok güzel bir yorum yapacak o göndermeyeevde kalmışlığın forum sınırlarını aşştı artıkdestereye yaptığı göndermeye ne diyorsun
gerçekleri şey ediyor her hafta [HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] çatla patla çirkinrtük ten bekliyorum cnm ben o sahneye yorumu hahahahah bence rtük çok güzel bir yorum yapacak o göndermeye
@destere ye çok güzel laf sokuyor ama hahahahgerçekleri şey ediyor her hafta [HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] çatla patla çirkin
sana da laf ediyi işte boşa para harcıyon diyor sevgilin yok diyi evde kaldın diyi
sana da laf ediyi işte boşa para harcıyon diyor sevgilin yok diyi evde kaldın diyi
haydin gidin oradan beeeAslanım benim, nasıl da yapıştırmış göndermeyi. @Çiğdem-, izle de biraz örnek al. Oklava mazide kaldı artık...
sen kim maşuka kim hadsizhaydin gidin oradan beee
maşukaların yaptığı gibi şıkıstırıcam bir köşeye sizi oklavayla dövücem popolarınızı hahah
ohaaa adam romantizim içine etmiş resmen 😱😱😱 dağ ayısısen kim maşuka kim hadsizbak bu şiiri sana yazmış kandemir sidikli kontesim diyor
sen aşktan ne anlıcan parlakçıohaaa adam romantizim içine etmiş resmen 😱😱😱 dağ ayısı
Döversin, döversin...haydin gidin oradan beee
maşukaların yaptığı gibi şıkıstırıcam bir köşeye sizi oklavayla dövücem popolarınızı hahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?