evde kalmışlığın forum sınırlarını aşştı artık@xemrexxx o yareninde seninde saçınızı başınızı yolarım şimdi size ne benim sevgilimin olup olmamasından delilerin zoruna bak![]()
rtük ten bekliyorum cnm ben o sahneye yorumu hahahahah bence rtük çok güzel bir yorum yapacak o göndermeyeevde kalmışlığın forum sınırlarını aşştı artıkdestereye yaptığı göndermeye ne diyorsun
![]()
gerçekleri şey ediyor her hafta [HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] çatla patla çirkinrtük ten bekliyorum cnm ben o sahneye yorumu hahahahah bence rtük çok güzel bir yorum yapacak o göndermeye![]()
@destere ye çok güzel laf sokuyor ama hahahahgerçekleri şey ediyor her hafta [HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] çatla patla çirkin![]()
sana da laf ediyi işte boşa para harcıyon diyor sevgilin yok diyi evde kaldın diyi
sana da laf ediyi işte boşa para harcıyon diyor sevgilin yok diyi evde kaldın diyi![]()
haydin gidin oradan beeeAslanım benim, nasıl da yapıştırmış göndermeyi. @Çiğdem-, izle de biraz örnek al. Oklava mazide kaldı artık...![]()
sen kim maşuka kim hadsizhaydin gidin oradan beee
maşukaların yaptığı gibi şıkıstırıcam bir köşeye sizi oklavayla dövücem popolarınızı hahah![]()
ohaaa adam romantizim içine etmiş resmen 😱😱😱 dağ ayısısen kim maşuka kim hadsizbak bu şiiri sana yazmış kandemir sidikli kontesim diyor
sen aşktan ne anlıcan parlakçıohaaa adam romantizim içine etmiş resmen 😱😱😱 dağ ayısı![]()
Döversin, döversin...haydin gidin oradan beee
maşukaların yaptığı gibi şıkıstırıcam bir köşeye sizi oklavayla dövücem popolarınızı hahah![]()