'Yarına Tek Bilet' Filminden İlk Kare!

Masumiyet Müzesi konusunda adı geçmişti galiba, ama incelememiştim hesabı.
Doğru, orada geçmişti ama oradaki sen değil, @Özgür'dü. Neyse, sayfayı sen de öğrenmiş oldun. Sayfayı takip edersin, sayfanın hikayelerini görürsün ve "ben de görmüştüm" dersin. Film ve dizi önerileri, haberler ve daha birçok şey paylaşılıyor.

İnceledim de, güzel sayfaymış.
Takibe aldım.

Reactions: Araf
Instagram sayfası daha iyi yalnız @Özgür ve @Emre Ozansoy. Hem hikaye yönünden aktif, hem de gönderi yönünden. Hikayede az bilinen şeyleri paylaşabiliyor.

Reactions: Özgür
Moviegraf kadar dizi ve film kültürü olan bir @bazinga'mız var da, adam sosyal medyada aktif değil. Sosyal medyada aktif olsa, muhtemelen ilgi çekerdi. YouTube kanalı aç reis, dizi ve film kültürünü göster, anlat insanlara. Gerçi kanal varmış YouTube üzerinden ama aktif değil.

Instagram sayfası daha iyi yalnız @Özgür ve @Emre Ozansoy. Hem hikaye yönünden aktif, hem de gönderi yönünden. Hikayede az bilinen şeyleri paylaşabiliyor.

Instagram, Twitter'dan daha kullanışlı içerik bakımından, evet. Ama Twitter daha keyif verici geliyor bana.

Reactions: Araf

İçerikleri cidden güzel, kaliteli bir hesap. Sevdim ben.

Evet uzun süredir takip ediyorum hatta önerdiği dizi ve filmleri izlediğim de oldu.
Önerdiği filmlerden birisi de forumdaki etkinlik filmiydi, hatırlarsın belki, adı "The Past" filmin. Bazen ekran görüntüsü alıyorum önerilerinin, iyi oluyor. Keşfediyorsun yeni şeyler.

Reactions: Özgür
Dilan için değilse bile Metin için kesinlikle izlemeye değer.
Kareler iyi duruyor, Ozan Açıktan gibi bir isimde var ekipte.

Merakla bekliyorum.