yarın ortak operasyon saat 17 de

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,355
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
26. bölümün özeti
rıza baba ve ekibi çocuk esirgeme kurumuna yapılan saldırı sonucunda ne yapıcak ve onlara kim yardım edecek perilerin polisiye olayda işi ne Rıza baba ve ekibi bu desteki sağlıyanlar kim Tacinin ölümün sorumlusu general ve polat Alemdar ve ekibi polisin eline düşecekmi bu emir nerden geldi nasıl çözecekler
Rıza baba ve ekibi perilerin sırrını çözecekmi betüş ne yapıcak periliçe ve ekibi ne yapıcak hepsinin cevabı yarın cumartesi saat 17 de Arka sokaklarda Arka sokaklar ise bodrum tv de

Ya böyle karışıyor senaryolar bence sadece sihirli annem veya sadece arka sokakalr yaz böyle kopuyor inan

@gözlemci merak etme öyle bişey karışmıcak bu defa bunu yapan bir peri değil bir örgüt işid İşid illumunuatiyi basıp bütün silahlarına el koyuyor ve dünyayı 2223 e kadar ileri sarcak

@Çiğdem- ipucu bu

@Çiğdem- ipucuna nediyorsun

bence fark etmiyor sadece arka sokaklarda ayzsa karışık olucak ikisini aynı anda ayzsada bence farkı olmaz
Orası öyle el mahkum bir senaryodan diğeri çıkıyor ama karışıyor diye dedim yoksa iyi yazıyor yani 😉
İnş bakalım anlaşılır olsunda bazen çok giriyor birbirine

Orası öyle el mahkum bir senaryodan diğeri çıkıyor ama karışıyor diye dedim yoksa iyi yazıyor yani 😉

İnş bakalım anlaşılır olsunda bazen çok giriyor birbirine
haah hala aklımda vlla cnm kurtlar vadisi sihirli annem yapıyor nasıl olucak derken konuya giriyoruz jeneriktende ruhsar çıkıyor hahahha

haah hala aklımda vlla cnm kurtlar vadisi sihirli annem yapıyor nasıl olucak derken konuya giriyoruz jeneriktende ruhsar çıkıyor hahahha
evet onu hiç sorma
ruhsar ne oluyor orda hadi diğeri neyse o da enteresan ama ruhsar jenerikden ell sallıyorya bitiriyor beni