'Yarım Kalan Aşklar'ın Yeni Sezonu Geliyor! | BluTV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,598
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1597933373832-jpeg.91199

Yarım Kalan Aşklar'ın yeni sezonu geliyor!

Yapımcılığını Tims & B Productions'un, yönetmenliğini Umur Turagay'ın, başrollerini Burak Deniz ile Dilan Çiçek Deniz'in paylaştığı dizinin yeni sezonunun geleceği platform tarafından açıklandı.

Geçirdiği trafik kazasında ölüp yeni bir bedende dünyaya dönen Ozan'ın öyküsünü anlatan dizi ilk sezon bölümleriyle şimdi BluTV'de!

Ayy gerçektenmi ben tek sezon sanıyordum bakalım ikinci sezonda neler olacak

Oyuncuları değişirse şaşırmam. :A

Saygı'nın da yeni sezonu gelmeyecekti, Alef'in de, Bozkır'ın da, bu dizinin de hatta ama hepsinin yeni sezonları geliyor. Mini Dizi diye düşündüğümüz diziler, mini dizilikten de çıkıyor böylece.

Olması gereken. Sezon ucu açık bitmişti bekliyoruz.

Olması gereken. Sezon ucu açık bitmişti bekliyoruz.
Aslında pek açık bittiği söylenemez. Elif, Kadir'i öldürmüştü. Fabrika olayı vs. vardı, o kısımlar tatmin etmemişti amaç Oradan nasıl devam edecekler bilmiyorum ama umarım Alef gibi yeni oyuncular ile yapmazlar yeni sezonu.

• Beğendim
Reactions: Gizmen
O sondan yeni sezon zor çıkar da Kadir'i diriltmek gibi bir şey yapabilirler, ya da bu imkansıza yakın ama Ozan'dan devam edebilirler. :A Alef gibi olmaz bence de. gerçi her ne olursa olsun Ethem Özışık güzel iş çıkarır. :Z

Merakla bekliyoruz. :Z

Yeni karakter ve oyuncularla olacaktır çok yüksek ihtimalle. Çünkü ilk sezonun sonu gayet net bitti. Oradan devam çıkmaz. :A

Harika haber. :Z Oyuncular değişse bile senaryo ilk sezonki tadında olursa hiçbir sorun olmaz. :Z

İlk bölümde Şehsuvar Aktaş'ın karakteri “Başkanlığımıza bağlı 3 daire var. Yarım kalan aşklar, yarım kalan işler ve yarım kalan hayaller dairesi” diye bir repliği vardı. Dizi yayındayken bile bu diğer dairelerden bahsedildiği için oralardan devam edilir yorumları yapılıyordu. Belki de öyle olur. :A

Blutv de bir açıldı pir her diziye 2.sezon çekmeye karar verdiler. :A

Aslında pek açık bittiği söylenemez. Elif, Kadir'i öldürmüştü. Fabrika olayı vs. vardı, o kısımlar tatmin etmemişti amaç Oradan nasıl devam edecekler bilmiyorum ama umarım Alef gibi yeni oyuncular ile yapmazlar yeni sezonu.
benim içimde ukdeydi ya son bölüm. spo diye yazdığın yer içimde kalmıştı. Orası açıklanıp bitse bari 2.sezon :D
------

bence yeniden dirilecek ve kendini arama mücadelesi devam edecek. eğer aynı karakterler ve hikaye üzerine işlenecekse en fazla böyle olur tahminim

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Öyle bir final ile 2.sezon gelmez sanıyordum,çok büyük sürpriz oldu.🙂

BluTV mesaj atmış bazı hesaplara ve heyecanla yanlış bilgi verildiğini söylemiş.
FCejKXVX0AEnvRc

Öyle bir final ile 2.sezon gelmez sanıyordum,çok büyük sürpriz oldu.🙂
benim içimde ukdeydi ya son bölüm. spo diye yazdığın yer içimde kalmıştı. Orası açıklanıp bitse bari 2.sezon :D
------

bence yeniden dirilecek ve kendini arama mücadelesi devam edecek. eğer aynı karakterler ve hikaye üzerine işlenecekse en fazla böyle olur tahminim
Harika haber. :Z Oyuncular değişse bile senaryo ilk sezonki tadında olursa hiçbir sorun olmaz. :Z

İlk bölümde Şehsuvar Aktaş'ın karakteri “Başkanlığımıza bağlı 3 daire var. Yarım kalan aşklar, yarım kalan işler ve yarım kalan hayaller dairesi” diye bir repliği vardı. Dizi yayındayken bile bu diğer dairelerden bahsedildiği için oralardan devam edilir yorumları yapılıyordu. Belki de öyle olur. :A

Blutv de bir açıldı pir her diziye 2.sezon çekmeye karar verdiler. :A
Merakla bekliyoruz. :Z

Yeni karakter ve oyuncularla olacaktır çok yüksek ihtimalle. Çünkü ilk sezonun sonu gayet net bitti. Oradan devam çıkmaz. :A
O sondan yeni sezon zor çıkar da Kadir'i diriltmek gibi bir şey yapabilirler, ya da bu imkansıza yakın ama Ozan'dan devam edebilirler. :A Alef gibi olmaz bence de. gerçi her ne olursa olsun Ethem Özışık güzel iş çıkarır. :Z
Saygı'nın da yeni sezonu gelmeyecekti, Alef'in de, Bozkır'ın da, bu dizinin de hatta ama hepsinin yeni sezonları geliyor. Mini Dizi diye düşündüğümüz diziler, mini dizilikten de çıkıyor böylece.
Ayy gerçektenmi ben tek sezon sanıyordum bakalım ikinci sezonda neler olacak

Hay senin yapacağın işe BluTV..

Keşke haberin yanlış olduğunu söylerken moderasyondan birilerini de etiketleseniz de konu kilitlense. Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...