Yarım Elma Yeniden Çekiliyor !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,306
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
2002'de Kanal D'de yayınlanan "Yarım Elma" dizisi tekrar çekiliyor.
Günay Karacaoğlu ve Fırat Doğruloğlu'nun yeni kadroda da yer aldığı dizide, Janset?in canlandırdığı Yonca rolünü ise Burcu Esmersoy üstlendi. Dizinin yeni bölümleri çok yakında izleyiciyle buluşacak.

Kişisel fikrim başarısız olacaktır. Janset'in yeri başka bir oyuncuyla doldurulamaz. (Ayrılsak da Beraberiz de Ayşe Tolga ile doldurmaya çalışmışlardı ve olmamıştı.)
Eski dizilerin yeniden çekilmesini destekliyorum ama Çocuklar Duymasın tuttu diye bütün dizilerin tekrar çekilmesini gündeme getirmek anlamsız.

Ayrıca dizi tekrar çekilecekse de eski kadrodan farklılıkların çok az olması lazım. Siz ana karakterlerden birini değiştirirseniz tutmaz. (Örnek: Doktorlar)

Ben de tutacağını sanmıyorum,Janset hem bu dizideki rolüyle hem de Ayrılsak da Beraberiz'deki rolüyle unutulmazdır,seyircinin aklında kalıplaşmıştır,yarım elma unutulmuş bir dizi değildir,seyirci böyle farklılıkları sevmez. Örnek :Yaprak Dökümü'nde Şevket'in değiştiği ilk haftadan beri başlayan ciddi düşüş...

Kanal D almaz bu diziyi,tahminen Show alacaktır ya da düşük olasılıkla ATV,yaz dizisi olarak bi denenebilir yine de ama sezon içinde çok zor...

Burcu Esmersoy'un oyunculuğunu bilmesek de bende bir antipati oluşturuyor,açıkçası oyunculuğa komedide başrolle başlamak çok sakat bir iş...

Burcu Esmersoy'un oyunculuğunu bende hiç görmedim ama başarılı olma ihtimali çok düşükmüş gibi geliyor. Yonca karakteriyle hayal edemiyorum kendisini. Umarım yanılırım ve iyi bir iş çıkarır :)

Ya benim bugünlerde asıl merak ettiğim Nuri'nin neden PT2'de olduğu ve Kanal D'nin niye çarşambayı boş bırakmak istediği,tamam belki hazırlığı yoktu,Şüphe'ye güveniyordu ana PT2'de dizileri varken birini koymaz mı insan oraya...

Yeni bir proje vardır belki. Yoksa Nuri ve ÇGHB'nin ikisini birden Pazar'a koymanın bir açıklaması olamaz...

Bence nasılsa böyle de zirvedeyiz,çarşamba boşuna para harcamayalım diye düşünüp saflık ediyor olabilir,şu anda zirvede ama diğer kanallar boş durmuyor,hele ATV yeni dizileriyle çok kuvvetli geliyor bence...

Yaa ben sıze ne dıyorum ya? ıffet dızısı carsamba günlerı gelecek kanal d'de!!!!!!!!!!!!!!

İffet'in Kanal D'de olduğuyla ilgili bir bilgi de yok... Bence dizi şampiyonu ATV almıştır...