Kız foruma girdiğim mi var sanki.
Yap Bi Güzellik derdim yine.
Tutup kolundan zorla getirdim.Gelmişsin, görmüşüzki laf ediyoruz
Neyse o zaman iyi, kurtulma şansı zaten yokmuş
Kız foruma girdiğim mi var sanki.
Yap Bi Güzellik derdim yine.
Tutup kolundan zorla getirdim.Gelmişsin, görmüşüzki laf ediyoruz
Neyse o zaman iyi, kurtulma şansı zaten yokmuş
oylamada son 24 saat.
bir önceki tur oy kullanan ve bu turda oylamasini bekledigimiz isimler:
@emreemreu @MasacRE @Turkuazz @dreamy @umuttanyel
oyunuz yarismanin gidisatini etkileyebilir bu grupta.
Sıradaki kısa süreli olacak. Birisi fark atacağı için 3 güne gerek yokTarkan - Yap Bi Güzellik
------
Son yarım saat bizim işimiz
Pinhani'min 2. ilan edilmesini talep ediyorum. Tarkan kadar rezil olmadı şampiyon karşısında en azındanSıradaki kısa süreli olacak. Birisi fark atacağı için 3 güne gerek yok
Tarkan’ın bu şarkısının performansı sonrası bakarız durumaPinhani'min 2. ilan edilmesini talep ediyorum. Tarkan kadar rezil olmadı şampiyon karşısında en azından
Geççek kazanırdı bence ama eşleşme şansı diğerine vurduğu için finali o gördüTarkan’ın bu şarkısının performansı sonrası bakarız duruma
İki Tarkan’ı eşleştirince ne olurdu acaba
Sanki yap bi güzellik daha fazla oy alacak gibi ama bakalım ne olacak. Gidip konuyu hazır edeyimGeççek kazanırdı bence ama eşleşme şansı diğerine vurduğu için finali o gördü
KÖFN'e kıyasla ne olur bilmem de iki Tarkan şarkısı karşı karşıya gelse Geççek tercih edilirdi diye düşünüyorumSanki yap bi güzellik daha fazla oy alacak gibi ama bakalım ne olacak. Gidip konuyu hazır edeyim
Ben seçmezdimKÖFN'e kıyasla ne olur bilmem de iki Tarkan şarkısı karşı karşıya gelse Geççek tercih edilirdi diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?