The_Erinch
Favori Üye
O o o geldin, gerçi bugün pazartesi normal
Güzeller için yerimizi aldık.O o o geldin, gerçi bugün pazartesi normal
Baksana skor pek erken final gibi değilyarın gece bekletmeden başlatırım finali. Perşembe gelip oylarsın artık
Favorim dersen oylaman gereken isim olurGüzeller için yerimizi aldık.
Maalesef öyle olmuş, spoiler vermelik bir durum bile kalmamış.Finali merak ediyorum ama favorim Ayça gibi şimdilik, fark ata ata finale gitti sanırım.(Favorim derken Alina ile karşı karşıya kaldığında düşüneceğim tabii ki, kazanma anlamında söylediğimi belirtmeliyim.)
Beklenen bir sonuçtu ve zaten iki gifteki fotolara bakan bile Ayça’ya oy verir normaldir ama Pınar daha bir güzel bence, onun güzelliğini biz görebiliyoruz ve bu herkese nasip olmuyor...@Tolstoyevski nasılsın bu sonuç karşısında?
Parantez içinde açıklamıştım bu ihtimali düşünerek.Favorim dersen oylaman gereken isim olur
Bazı islmler var çok severim ama nedense oy vermiyorum
Hem Ayça hem de Alina son 2 rakibe acımadı (Gerçi Ayça kimseye acımadı)
Alina bir ara tıkanmıştı.
Aynen spoi durumu yok. Ben de açıkça yazıyorum
Yalnız Pınar kıl payı kurtuldu. Gerekli dün yetişseydi şuan Hazal Kaya olacaktı
Ayça'nın gözleri önemli bir artı sağlıyor kendine, oradan doğru önemli bir avantajı mevcut.Beklenen bir sonuçtu ve zaten iki gifteki fotolara bakan bile Ayça’ya oy verir normaldir ama Pınar daha bir güzel bence, onun güzelliğini biz görebiliyoruz ve bu herkese nasip olmuyor...@Sherlock
2 kere kısaltmıştık@Dosi finali aç direkt bugün boşuna beklemeyelim
Beklenmeyen erken finalAslında Finalmiş ama hadi Yarı Final olarak kalsın
Hazal Kaya derdim hem oyunculuğu hem güzellik yönünden bana daha ağır basıyor
En ihtiyaç duyulan yerde olmadın.Nick name nin hakkı bu değildi.1 oy ile elendi. Sen olsaydın şuan tablo farklı olurdu @slhttnmtl @Emre Ozansoy
Pınar Deniz 14 oy, Aslı 15 oy aldığına göre 3. olan Aslı@Tolstoyevski @Dosi burada da kullandım oyumu, AYÇA AYŞİN TURAN diyerek kazanan taraftan yana olduk bu kezUmarım finalde de kazanan taraf olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?