Hazal Kaya derdim hem oyunculuğu hem güzellik yönünden bana daha ağır basıyor@Gerekli24 sen Hazal Kaya mı yoksa Pınar Deniz mi derdin?
1 oy ile elendi. Sen olsaydın şuan tablo farklı olurdu @slhttnmtl @Emre OzansoyHazal Kaya derdim hem oyunculuğu hem güzellik yönünden bana daha ağır basıyor
Hazal Kaya derdim hem oyunculuğu hem güzellik yönünden bana daha ağır basıyor
Aslında ben Instagram'dan hatırlatma yapacaktım ama unuttum.1 oy ile elendi. Sen olsaydın şuan tablo farklı olurdu @slhttnmtl @Emre Ozansoy
Pınar Deniz burada bile değer görmüyor desene.1 oy ile elendi. Sen olsaydın şuan tablo farklı olurdu @slhttnmtl @Emre Ozansoy
Kısmet değilmiş ama böylede üzdüAslında ben Instagram'dan hatırlatma yapacaktım ama unuttum.
Alina senin nasıl favorinse Hazal'da başkasının favorisiydi. Hazal Kaya'yı daha güzel bulduğum için onu tercih ederdim.Pınar Deniz burada bile değer görmüyor desene.
Beren Saat ve Mine Tugay'dan daha yüksek oy aldığı için oy vermemeyi tercih ediyorum, yoksa kendisine karşı bir antiliğim vs. yok.Pınar Deniz burada bile değer görmüyor desene.
5 favorim vardı. Elenenler de oldu. Ha bir oy, ha beş oy. Evet başta birazcık üzülüyor. Ama bu bir yarış giren 100'ün üstünde kişi var. Kazanan tek olacak. Yapacak bir şey yok. Elenmeleri fanlar veya güzelliklerinden bir şey kaybettirmiyor.Kısmet değilmiş ama böylede üzdü
------
Alina senin nasıl favorinse Hazal'da başkasının favorisiydi. Hazal Kaya'yı daha güzel bulduğum için onu tercih ederdim.
Biz de Pınar Deniz'i eliyoruz şimdi1 oy ile elendi. Sen olsaydın şuan tablo farklı olurdu @slhttnmtl @Emre Ozansoy
Fikrine karşı çıkacak değilim. Sen kime istersen ona atarsın. Buna kimse karışamaz.Beren Saat ve Mine Tugay'dan daha yüksek oy aldığı için oy vermemeyi tercih ediyorum, yoksa kendisine karşı bir antiliğim vs. yok.
Bana göre kendisi Mine Tugay yada Beren Saat'ten yüksek oy alacak kişi değil.
Hazal olsa bu kadar fark yemezdiBiz de Pınar Deniz'i eliyoruz şimdi
Aslında ben Instagram'dan hatırlatma yapacaktım ama unuttum.
Yoğundum ondan foruma giremedim bir girdi mi vakit geçiriyorum geneldeHazal Kaya derdim hem oyunculuğu hem güzellik yönünden bana daha ağır basıyor
Hiç düşünmezdim bile ki Ayça Ayşin Turan bana göre çok güzel birisi de değilHazal olsa bu kadar fark yemezdien başta ben sen ona oy verirdik. Çekişmeli olurdu.
Doğru olanı yapıyorsun. Özellikle final sınav vs varsa sosyal medyayı sıfıra indirmek gerekir. Ben okul zamanımda böyle aktif değildim. Şuan okula gitsem garanti etki ederdi.Yoğundum ondan foruma giremedim bir girdi mi vakit geçiriyorum genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?