Sevdikleri dizide oynamış olması en büyük etken. Bunu anladım bu etkinlikte.Bu Mirayın nesi güzel ya harbi nesini beğendiniz
Sevdikleri dizide oynamış olması en büyük etken. Bunu anladım bu etkinlikte.
Bence hepimiz bir çok ismi bu yönden oyladık (hem güzel hemde dizilerimizden dolayı)İyide oyunculuk değerlendirmiyoruz ki bu millet bunu niye anlamıyor anlamadım. En Favori Güzel adı sonuçta. Dizimde oynadı diye oy mu verilir. Bu sene Miray gibi birinin yarı finalde olması tam bir kara leke yarıṣma tarihinde.
Uzaktan izliyordumDaha önceleri nerdeydin
Bir çok turda zor durumda kalmıştık
Elbet bir gün bana işin düşecek. Seni süründüreceğimUzaktan izliyordum
bu kez sona bırakarak ortalık karıştıramadınBurası diğer eşleşmeye göre epey güçlü olmuş. Buranın kazananı şampiyon olur diye düşünüyorum
Alina Boz
Burası diğer eşleşmeye göre epey güçlü olmuş. Buranın kazananı şampiyon olur diye düşünüyorum
Alina Boz
Oyunculuk bakmadım ki. Miray güzel biri. Eşleşmeler yada listeye giremeyenler yüzünden olabilir buraya kadar gelmesi. Ama bu onun güzel olduğunu değiştirmez.İyide oyunculuk değerlendirmiyoruz ki bu millet bunu niye anlamıyor anlamadım. En Favori Güzel adı sonuçta. Dizimde oynadı diye oy mu verilir. Bu sene Miray gibi birinin yarı finalde olması tam bir kara leke yarıṣma tarihinde.
Oyunculuk bakmadım ki. Miray güzel biri. Eşleşmeler yada listeye giremeyenler yüzünden olabilir buraya kadar gelmesi. Ama bu onun güzel olduğunu değiştirmez.
Bende aynı şeyi Eda Ece için diyorum. Finalde Miray'a oy atıcam.İnandım inandım, baya inandım.
İstediğin kadar süren varYetişmişim bitmeden ama daha uyanamadım @Bully
Bana biraz süre ver
Bu grupta sayılmayacak bir oy var ama etki edecek gibi değil zaten
1 dakikalık benim iş. Senin gibi yarım saat sürmezİstediğin kadar süren varBen senin gibi katı değilim o konuda
Alabiliyorum fotoları, hallederim benYalnız her tur birileri küsmesine rağmen oy oranı hep katlandı
İlginç
------
1 dakikalık benim iş. Senin gibi yarım saat sürmez
Fotoları alabiliyor musun yoksa açtığında ekleme mi yapayım hemen?
Diğer kısmı tamamladım. Sana kolay gelsinAlabiliyorum fotoları, hallederim ben
Sanki bu tur Miray’ın rakibine oy atmışsında finalde Eda’ya karşı Miraya oy vereceğim demişsin (tepki oyu gibi)Bende aynı şeyi Eda Ece için diyorum. Finalde Miray'a oy atıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?