bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,474
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Beklenen birşeydi, bu arada bugün baktim biraz ilk bölüme, gece tamamlarım😊😥 7 Numaram elenmiş.... @Dosi
Ben özellille 40lı bölümlerden sonrasını beğeniyorum. O kısımlarda oyuncular senaristliğe geçiyor ve çok iyi bölümler var.Beklenen birşeydi, bu arada bugün baktim biraz ilk bölüme, gece tamamlarım😊
şimdiden 30 küsür oy olmuş. Ben oylamayı perşembe sonlandirayim, öyle ayarlayacağım süreyi. 1 hafta fazla uzun oluyor ve zaten en fazla 5-6 oy daha gelir anca
Okadar uzun bir dizimi 😱Ben özellille 40lı bölümlerden sonrasını beğeniyorum. O kısımlarda oyuncular senaristliğe geçiyor ve çok iyi bölümler var.Mutlaka devam etdir.
92 bölüm olması gözünü korkutmasın o zaman.Okadar uzun bir dizimi 😱
Dizi samimi bir dizi o belli, tek rahatsız eden gülme efekti oldu ama tabi ozamanlarin şartlarına göre normal karşılıyorum.
geçen turda eğer üst tura çıkarsa ilk bölümü izleyeceğim demiştim, oyüzden baktim. İzlenecekler listem baya kabarık ama ilerde izleyebilirim. 45 dakika olması ideal benim için😊
40lardan sonra başlarsam korkutmaz92 bölüm olması gözünü korkutmasın o zaman.
Mükemmel bir strateji. 😱40lardan sonra başlarsam korkutmazbir kaç bölüm başlarda izleyip hakim olduktan sonra tabiki
Pratik çözümler bulmakta üstüme yoktur 😎Mükemmel bir strateji. 😱
Senden korkulur.
Bildirim hiç gelmedi ki bana@eskici sanki bildirimlerin havada uçuştuda bunu göremedin
ilk günde 30 kişi oylayınca perşembeye kısalttım oy süresini. Hafta sonunada finali oylarsın artık
Şimdiki gelmiştir ama demi?Bildirim hiç gelmedi ki banaHayat Bilgisi dedim
BekliyoruzGün içinde final konusu gelecek ve konuyu hazır ettim, etiketin başına da @eskici 'yi ekledimherşey tamam. 72 diziyi oyladik etkinliğin başında ve büyük final Tr saatiyle 2 civarında başlatılacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?