Yok daha bir kaç tur öncesi @The_Erinch o fikirdeydi ama anında belirttimZaten yeni üyeye gerek yok, finale çıkarsa da bizim forum üyeleri sayesinde çıkar. Yarı finale kadar gelmiş, finale mi gelemeyecek?@The_Erinch
Yok daha bir kaç tur öncesi @The_Erinch o fikirdeydi ama anında belirttimZaten yeni üyeye gerek yok, finale çıkarsa da bizim forum üyeleri sayesinde çıkar. Yarı finale kadar gelmiş, finale mi gelemeyecek?@The_Erinch
Artık varlığın yeter moduna gelmiş olayAğzımdan bir şey çıkmayadursun, yapıştırıyorlar.
Herkes aynı olsa sıkıcı olur, seni bu halinle kabullendik ama azıcık eleştiri dozunu yumuşatEn azından bir alanda başarılıyım bir de ordan bak.
birine o lafı atıyorsun sandım 'bir insanin tekiyim'i okuyana kadarYok ya ne yumuşatacağım. Ben zaten kibirli, egoist, kendini kaf dağında gören, küfürbaz ve herkese hakaret eden bir insanın tekiyim. Rahatsız olan da olsun en azından diss atıyorlar.
Sen onu senin pis 7'liymiş gibi oyla7 li şey yarı finalde mi 😱
Pis 7li 2009 senesinden sonraysa bir sonraki devam anketimizde kendine yer edinirSen onu senin pis 7'liymiş gibi oyla
@xemrexxx severdi o diziyi o yuzden dedimPis 7li 2009 senesinden sonraysa bir sonraki devam anketimizde kendine yer edinir
Bu etkinliğe öneren olmadı, okadar eski değildi galiba
@xemrexxx severdi o diziyi o yuzden dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?