"Yaprak Dökümü" Tekrarlarıyla TV2'de!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
Kanal D'nin unutulmaz dizilerinden birisi olan "Yaprak Dökümü" tekrarlarıyla geri dönüyor!

Yapımcılığını Ay Yapım'ın yaptığı, yönetmenliğini Mesude Erarslan'ın üstlendiği dizinin başrollerinde Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar, Gökçe Bahadır, Fahriye Evcen, Deniz Çakır, Tolga Karel, Caner Kurtaran ve Bedia Ener yer alıyor.

"Yaprak Dökümü" tekrarlarıyla perşembe gününden itibaren hafta içi her gün 10.45'te TV2'de!

Daha 2 - 3 hafta önce bitmişti :F

Saati çok erken yoksa izlerdim hatta Cem'in olduğu bölümleri izlemek isterdim :A

Arkadaşlar benim konu açma yetkim olmadığından haberi açamadım ama bu konuya dnek gelemsi iyi oldu.
Tv2 isim değiştiriyor yeni adıyla teve2 olacak,Derya Baykal ve Armağan Çağlayan da teve2'ye geçmiş program yapacaklar. Anladığım kadarıyla Derya Baykal hafta içi gündüz kuşağında olacak. Armağan Çağlayan da sohbet programı yapacak sanırım akşamları.
@Yiğitt @ozgur2113 @OzaN @RevaN @mrt-06 @pompy

1000. Tekrar sanırım. Daha yeni bitmisti. Uzun zamandır yayinlanmayan dizilerden birini yayınlasalar daha çok ilgi çekebilirdi.

en sonki tekrarin son 10-15 bölumunu izledim. zevkliydi tekrar izlemek
simdide ilk bölumlerine bakiyorum. hatirlamiyorum o bölumleri cunku.

Bugün tvde gördüm Armağan Çağlayan o gün yasanan olayları konu alacakmış ve o konu hakkindaki konuklar eslik edecekmis. Günde 6 7 konuk dedi.