Yaprak Dökümü kadınları rakip oldular!

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
'Yaprak Dökümü'nün Ferhunde'si Deniz Çakır ile Necla'sı Fahriye Evcen, bu sezon aynı kanalda iki farklı dizide rakip oluyor. Çakır, İffet'le ekrana gelmeye hazırlanırken Fahriye Evcen Yalancı Bahar dizisiyle seyircinin karşısına çıkacak.

12 Eylül Pazartesi baslayacak olan "Sensiz Olmaz" dizisinin 'Begüm'ü Gökçe Bahadir'da Fahriye Evcen'le rakip olacak. Iki dizi ayni günde yayinlanacak.

dizilerdeki-cekim-hatalari-dizi-cekim-hatalari-1165274.jpg

Yalancı Bahar da Sensiz Olmaz da güçlü diziler.

Açıkçası Cansel Elçin, Hatırla Sevgili'den beri takip ettiğim bir oyuncu, onun dizilerine karşı bir yakınlık hissediyorum :D

Cansel Elçin Reyting getirecek bir oyuncu değil 😉

Fahriye Evcana da o kadar güvenmeyin oda değil çünkü😉

Cansel Elçin basarili bir oyuncu ve reytingi var. Hayranlari neredeyse Çagatay Ulusoy kadar. Yani hayranlari izler bu diziyi.

Fahriye Evcen'in de belirli bir hayran kitlesi olusturmus ve o da reytingi olan bir oyuncu.

Cansel Elçin basarili bir oyuncu ve reytingi var. Hayranlari neredeyse Çagatay Ulusoy kadar. Yani hayranlari izler bu diziyi.

Fahriye Evcen'in de belirli bir hayran kitlesi olusturmus ve o da reytingi olan bir oyuncu.

düşüncelerini katılmıyorum Cansel Elçninin tutan bir dizi söyle 😉 Gönülçelen bile Tuğba Büyüküstün de varken tutmadı Fahriye Evcana Gıcık giden çok insan var 😉

düşüncelerini katılmıyorum Cansel Elçninin tutan bir dizi söyle 😉 Gönülçelen bile Tuğba Büyüküstün de varken tutmadı Fahriye Evcana Gıcık giden çok insan var 😉

Kirik Kanatlar > tuttu
Hatirla Sevgili > tuttu
Gönülçelen > tuttu (56.bölüm bir dizi için gayet iyi bir bölüm sayisi)

Cansel Elçin'in çok fanı var.Fahriye Evcen'inde.Ve Cansel Elçin'in oynadığı dizilerin çoğu tuttu.Yalancı Bahar'da tutacaktır.