Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Benim aile hesabı duruyor ama paylaşımım hiç yok. 0 paylaşım.Tatil zamanları biraz foto atıyorum o. Yeğenlerin paylaşımlarını kontrol edebilmek için şart. Bi de öğretmenleri paylaşım yapıyor iyi oluyor.Aynen sana iyi gelemeyen şeylerden uzak kalmalı insan. Forumdan yoran kişiler vardı, bundan dolayı fav10’da olan arkadaşlarımla sadece burası sınırlı olarak kalmasına karar verdim ve eski hesapları sildim. İnsan rahatlıyor.1 buçuk seneyi buldu silmem yanılmıyorsam.[automerge]1744279353[/automerge]Neyse benim 5-6 saatlik yoğun mesaim başlıyor.Görüşürüz
Benim aile hesabı duruyor ama paylaşımım hiç yok. 0 paylaşım.
Tatil zamanları biraz foto atıyorum o. Yeğenlerin paylaşımlarını kontrol edebilmek için şart. Bi de öğretmenleri paylaşım yapıyor iyi oluyor.
Aynen sana iyi gelemeyen şeylerden uzak kalmalı insan. Forumdan yoran kişiler vardı, bundan dolayı fav10’da olan arkadaşlarımla sadece burası sınırlı olarak kalmasına karar verdim ve eski hesapları sildim. İnsan rahatlıyor.
1 buçuk seneyi buldu silmem yanılmıyorsam.
[automerge]1744279353[/automerge]
Neyse benim 5-6 saatlik yoğun mesaim başlıyor.
Görüşürüz