"Yaparım Bilirsin" Yarışması Formatında Değişikliğe Gitti !

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
Show TV'de ekrana gelen ve birçok ülkede izlenme rekorları kıran yarışma Yaparım Bilirsin programında geçtiğimiz haftalarda değişikliğe gidildi.

STÜDYODA KÜÇÜK DEĞİŞİKLİKLER !

Program eski studyosu daha hareketli ve daha karanlıktı. Ancak yapılan yeni değişiklikle studyo daha da aydınlatılarak sabitlendi. Yarışmada Ben Bilmem Eşim Bilir'de olduğu gibi iddiası tutan yarışmacıların artık bir köşesi var.

OYUNLAR ARTIK KÜÇÜK İDDİADAN BAŞLIYOR !

Yaparım Bilirsin'in en önemli değişikliği ise oyunlarda yapıldı. Önceden en büyük iddiayı ortaya atan ilk yarışma hakkına sahip oluyordu. Yarışan çift kazanınca puanın sahibi oluyor, kaybedince ise diğer yarışmacılar arasında dağıtılıyordu. Ancak yeni değişiklikle Ben Bilmem Eşim Bilir'de ki gibi küçük iddiadan başlanıyor ve iddiası tutan eşler köşeye geçiyor bir sonraki iddiayı bekliyor.

Yaparim-bilirsin.jpg

Değişiklikler izlenme oranı olarak yansıyor tablolara.Ömrü daha var bu projenin.

Bu değişikliklerde tutmazsa program bitecek herhalde...

Başka bir formatta iyi giderdi behzat uygur iyi sunucu ama bu olmamış.

Bence Suheyl Uygur'da olsaydı program daha eğlenceli olabilirdi. Ratinglerde de daha yukarıda olurdu bence. Zaten ikisinin sunduğu programda izleyiciler yarışmanın genelde ne olduğuna bile pek fazla takılmıyor. :)

Behzat Uygur, İlker Ayrık'a göre daha iyi bir sunucudur ama yanlış zamanda,yanlış kanalda,yanlış projeyle çıktı karşımıza.:)

Aslında yarışmadaki oyunlar fena değil ortamda iyi ama bencede sunucu hata. Belki Mehmet Ali Erbil'i koysalardı daha iyi reyting alırdı.
(Gerçi son 3 bölümdür totalde reytingler azıcık arttı 6-7 SHARE 2.5-3 reyting arası alıyor ama AB yine düşük.)

Son düzenleme:
Yakında kalkar yayından "Ben Bilmem Eşim Bilir" çakması resmen
Show TV yerine koyabilecek birşey bulamazsa bunu kaldıramaz. Pt'de sadece Yaparım Bilirsin ve Pis Yedili var. Bunlarda sadece 4 günü dolduruyor. Diğer günleride başka yapımların tekrarı var.

Yaparım Bilirsin iç yapımlar tarafından hazırlandığı için maliyeti düşük. Kanalı zorlayacak bir durum olsaydı çoktan kaldırılmış olurdu. :)

yarınki bölümde kaynanalarla damatlar yarışacak formataki değişiklik asıl bu bu formatıda türkleştirdik :)))