"Yaparım Bilirsin" bitiyor!

batuhankaralar

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
17,508
Puanı
1,060
Show TV'nin büyük umutlarla yayına merhaba dediği, Behzat Uygur'un sunuculuğunu yaptığı yarışma programı "Yaparım Bilirsin" yayından kaldırılıyor. Yarışma istenen reytingleri alamadığı için elindeki bölümleri yayınladıktan sonra bitirilecek. Hatırlanacağı gibi geçen ay da Ümit Erdim'in sünduğu yarışma programı "Adam Asmaca" birkaç bölüm yayınlandıktan sonra bitirilmişti. Böylece Show TV'nin Prime-Time kuşağındaki tek kozu Pis Yedili kaldı.

url

FF Özel Haber | batuhankaralar

Söylemiştim başlamadan ikisi de tutmaz diye. Türkiye kapamında bir işin eğer çakması yapılıyorsa bu kesinlikle tutmuyor.

Show Tv`nin hali içler acısı. Hergün Pis Yedili tekrarı var Prime time kuşağında. Bari Ali Ayşeyi Seviyor`u elinde tutsaydı.

Söylemiştim başlamadan ikisi de tutmaz diye. Türkiye kapamında bir işin eğer çakması yapılıyorsa bu kesinlikle tutmuyor.

Show Tv`nin hali içler acısı. Hergün Pis Yedili tekrarı var Prime time kuşağında. Bari Ali Ayşeyi Seviyor`u elinde tutsaydı.

Valla böyle giderse Pis Yedili falanda kalmaz ellerinde :) Gani de bunlardan teminat isterse vay haline Show'un :) Bir zamanlar Deli Yürekler Vadiler vardı şimdi :D

show battı artık yazık ya efsanenin yuvasıydı halbuki

Kalan bölümlerini sadece Cuma geceleri yayınlasınlar bence. :)

Show'un sonu çok kötü. Yeni proje de kalmadı ellerinde. Artık Pis Yedili ile ne kadar direnebilirlerse. :)

tns deneklerinin showtv ile pek arası yok sanırım bunda bu yönetimin büyük katkısı var ustuta kemali acunun önünü kesmek için pazara alması ve diğer dizilerine uyguladgı haşim tutum milleti kanaldan uzaklaştırdı. show sadece acunu yok etmek iiçin ugraşması kendinden yeni bişey üretememsi kanallı dagıttı. kesinlikle yöneticilerin değişmesi lazım ama bu parasızlıkta kimse showun başına geçmek istemez

her gün pis yedili yayınlar bundan sonra günde 10 saat pis yedili yayınlıyo zaten :)

Yazik oldu Show TV'ye ve Iç Yapimlar'a.. Bakalim nasil devam edecekler yollarina..

Ali Ayşe'yi Seviyor'dan vazgeçmeselerdi iyiydi.Durumları çok kötü maalesef.Star TV bile en kötü zamanlarında bu kadar düşmemişti .