'Yandaki Oda'nın Konusu Belli Oldu ve İlk Kareler Yayınlandı! | Star TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
72,736
Reaksiyon puanı
57,872
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com


Star TV'nin OGM Pictures imzalı yeni dizisi 'Yandaki Oda'nın konusu belli oldu ve ilk kareler yayınlandı.

Yönetmen koltuğuna Çağrı Vila Lostuvalı'nın oturduğu; Şevval Sam, Caner Cindoruk, Nazan Kesal, Onur Seyit Yaran, Derya Pınar Ak ve Melek Baykal'ın başrolünde yer aldığı dizi izleyici ile buluşmak için gün sayıyor.

İlk tanıtımı sosyal medyada büyük merak uyandıran ve çekimleri tüm hızıyla devam eden dizinin konusu ise şöyle:
Yandaki Oda, yakında Star TV'de!
https://twitter.com/x/status/1757688032172662821
 
Reactions: Angelica
Ecünnü dışında her şey mükemmel görünüyor.
 
Kağıt üstünde bildiğimiz klasik Türk dizisi gibi duruyor
ilk bölümüne şans veririm sevdiğim isimler için
 
@Emre Ozansoy
ve diziyi izleyecek forumdaslar :


.
fragmani genel anlamda hosuma gitti.begendim.
hissiyatim -guzel bir is olacaga benziyor...
ozellikle arka plan muzik secimi > vivaldi 4 mevsim vibe'i aldim. guzel olmus, cidden dizi bir an once baslasin istedim.


ilk bolumu beklemedeyiz. *resmi basligini da keza.


iyi seyirler.
 
Klasik ogm dizisi en çok da Onur Seyit Yarana üzülüyorum.
 
Onur az beklemedi mi? En azından Eylül 2024'e kadar dinlenmesini beklerdim. Pınar için hemen tekrar bir projede yer almasında sıkıntı yok benim için ama doğru projemi bilemedim. OGM dizileri yaklaşık 2 aydır düşüş trendinde.
 
Reactions: Dante
Tüm sülale neden bir arada yaşamak zorunda ya. Adam iş adamıysa açsın bir ev karısının ailesi için.
 
Onur az beklemedi mi? En azından Eylül 2024'e kadar *dinlenmesini beklerdim.
ironi mi yoksa , *. kardeslerim dolayli mi diyorsun ? . - samimi soylemek gerekirse, bu dizi(yandaki oda) > kendisini izleyecegim ilk projesi olacak .



Pınar için hemen tekrar bir projede yer almasında sıkıntı yok benim için ama doğru projemi bilemedim. OGM dizileri yaklaşık 2 aydır düşüş trendinde.
pinar'i ilk izledigim proje de potansiyelli bulmus , begenmistim. <> digital bir is di. ismi -hukumsuz.( izlemediysen ozellikle oneriyorum) .

acik kanal da ilk denk geldigim isi uzak sehrin masali. malesef kisa surdu.
diger islerine nazaran adim farah dizisin de daha fazla one ciktigini dusunuyorum. ozellikle ilk sezonu guzel tadin da bir projeydi.

yandaki oda dizisi : ozellikle kimi gorece tecrubeli oyunculari dolayli baktigim da , *genc oyuncular icin de bir nevi okul gibi olur ayni seti paylasmak, asist almak, yakindan tecrube etmek... kendi adima memnun oldum pinar'in kadro da olmasina. onur'u da bayagi ovuyorlardi, bakalim dedikleri kadar potansiyel vaad ediyor mu. . .

bu arada , fragmani nasil buldun
?
 
Reactions: Hobbit
kardeslerim dolayli mi diyorsun
Kardeşlerim dolaylı diyorum tâbi ki. Yüzünü çok fazla dinlendirmeden, 4 sene iş yaptığı bir projeden sonra en fazla 6 ay olan kısa bir dinlenme sonrası tekrar bir projeye başlıyor. Bu, en son oynamış olduğu karekteri unutamayan veya özdeslestirmis insanlar için sorun. Yeni karekteri benimsemeye çalışırken yadırgamalar olacaktır.

O yüzden eskiden iyi dediğimiz oyuncular bir proje sonrası bir buçuk veya iki yıl yüzünü dinlendirip, ardından yeni bir projeye başlardı. Belki de bu, iyi senaryoların çıkmasına sebep oluyordu.

Şimdi bakıyorum da bu şekilde bir yol haritası çizen aktör/aktirist yok. Bana göre üzücü bir durum.

Fragmana gelirsek, OGM'nin klasik bütün aileleri bir şekilde yan yana aynı potada birleştirmesi ve daha sonrasında oluşan olaylar olacak. OGM için klasikleşmiş fragmanlardan biri.
 
Reactions: Dante
Kardeşlerim dolaylı diyorum tâbi ki.
detayli aciklama icin tesekkur ediyorum.

onur ozelinde, bahsini ettigin dizi den sonra -uzerine *olasi bir *benzer rol oynamasi (yandaki oda) ayri bir handikap olabilir. yoruma acik.


Fragmana gelirsek, * OGM'nin klasik bütün aileleri bir şekilde yan yana aynı potada birleştirmesi ve daha sonrasında oluşan olaylar olacak. OGM için klasikleşmiş fragmanlardan biri.
anladim.

* . yapim sirketleri dolayli senin kadar net bir yorum getiremiyorum malesef .

dizi de yer alan kimi oyuncularin onceki ,kimi islerinden performanslari dolayli bu yeni diziye bir sans vermeyi dusunuyorum.<>
nazan kesal kayip sehir, caner cindoruk aramizda kalsin, sevval sam bodrum masali,,,gencler den onceki mesajda bahsettigim pinar 'in yer aldigi hukumsuz,adim farah...
gibi gibi.

ben son tanitimi begendim sahsen.ozellikle arka plan muzik farkli geldi.