- Reaksiyon puanı
- 3,747
- Puanı
- 410
Aklın yolu bir😊(Bazen yarım kalmak ,bazen ise kendini tamamlamakdır) yorumuna (" ") koyuyorum canım![]()
Ben de alışkınım ne yalan söyleyeyim alışmak zorundayız sonuçtaBence yalnızlık herkese gereklidir ama her şey gibi fazlası zararlıdır ben yapım gereği biraz daha yatkınım ama sürekli yalnızlık kesinlikle çok zararlıdır insanın ruh yapısını bozar
Ben de alışkınım ne yalan söyleyeyim alışmak zorundayız sonuçtaBence yalnızlık herkese gereklidir ama her şey gibi fazlası zararlıdır ben yapım gereği biraz daha yatkınım ama sürekli yalnızlık kesinlikle çok zararlıdır insanın ruh yapısını bozar
Ama bence bunu sürekli hâle getirme az da olsa birileri ile konuşmakta fayda var seni şu ana kadar açtığın konu ve yorumlarda biraz melankolik ve depresyonlu gibi geliyorsunAklın yolu bir😊
------
Ben de alışkınım ne yalan söyleyeyim alışmak zorundayız sonuçta
------
Ben de alışkınım ne yalan söyleyeyim alışmak zorundayız sonuçta![]()
Konuşmasına konuşuyorum ya hatta hiç susmuyorum bilen bilir😉Ama bence bunu sürekli hâle getirme az da olsa birileri ile konuşmakta fayda var seni şu ana kadar açtığın konu ve yorumlarda biraz melankolik ve depresyonlu gibi geliyorsun