'Yalnız Kurt'un Çekimleri Başladı! | ATV

Paranın değil kalitenin peşinden koşan biri demek. 🥺
Yok yok bahtsızlık gibi geliyor bana adam neredeyse bütün şirketlerle çalışacak hala tutan bir dizisi yok Kıvanç bile tutturamadı
şaka bir yana bence de iyi bir karar vermiş biraz uzak dursun sonra da güzel bir proje ile dönsün çünkü oyunculuğu iyi ama Aras,Çağatay gibi bir etki yaratamadı daha çok Engin Öztürk gibi gidiyor.

Reactions: slhttnmtl
Yani daha yeni yeni parlıyor ve son zamanda dizi tutturamadı, gerçi tam tutmadı diyemeyiz yine dizileri 20+ bölüm sürüyor.
Keşke iddialı bir dijital dizisiyle dönseydi, Aslı Zengin'in kaleminin kime hitap edeceği belli olmuyor.

Reactions: BARON疼痛
20+ bölüm sürüyorlar ama reytingler yüksek değil benim demek istediğim şöyle bütün gruplarda 8+ alan bir dizi,akıllarda kalacak bir karakter ki böyle bir şey hala Alperen'de yok ama dediğin gibi hala yeni yeni parlıyor zamanı var sadece projeleri dikkat ile seçmesi gerekiyor.

Reactions: slhttnmtl
Ha orada haklısın, akıllara bir şekilde kazınamadıktan sonra isterse 50 bölüm oynasın dizisi. Umarım bu yönde güzel bir seçim yapmayı başarabilir.

Reactions: BARON疼痛
Alparslan: Büyük Selçuklu veya Üç Kuruş ikilisinden biri olmasa pazartesi gününe yada Yargı vs. tutmasa pazar gününe gelebilirdi. Ama şimdilik en uygun gün Salı gözüküyor. Kanal EDHO'nun yerine koyarsa tepki çeker ve izlenmeyebilir.

Son zamanlarda Söz ve Savaşçı'dan başka iyi aksiyon dizisi yoktu. O yüzden konusu ve başrolünün Hasan Denizyaran olması heyecanlandırıyor.
Merakla bekliyorum.

Reactions: ömer karataş
Salı akşamının boşluğunu çok rahat doldurur hatta zirveye de oturur, tabi senaryo ve işleniş önemli. Bu tarz işleri görünce aklıma 'Reaksiyon' dizisi geliyor hep. Kadrosu çok iyiydi, aşırı tanıtımlar dönmüştü ama senaryo beklentiyi hiç verememişti...