ATV Yalnız Kurt - Dizi Yorumları

fav10.net

fav10.net
Konu Sahibi
Katılım
2 Ekim 2019
Mesajlar
308
Reaksiyon puanı
284
Puanı
84
Yaş
17
Konum
https://fav10.net/forum/
Web Sitesi
fav10.net
maxresdefault (4).jpg




ATV'nin merakla beklenen yeni dizisi Yalnız Kurt bu akşam yayın hayatına başlıyor.

Yapımcılığını Sinegraf'ın, yönetmenliğini M. Çağatay Tosun'un üstlendiği, başrollerini Cihan Ünal, Hasan Denizyaran, Damla Colbay, Murat Han ve Kürşat Alnıaçık'ın paylaştığı yapım, "Amerikan Barış Gönüllülerinin Türkiye’ye gelişinden itibaren yaşanan darbeleri, ihanetleri, cinayetleri, anarşi ve terör olaylarını" ekranlara taşımaya hazırlanıyor.

Yalnız Kurt, ilk bölümüyle bu akşam 20.00'de ATV'de!

Dizi hakkında yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.
 
Elimin uğuru yansısın bu diziye. Bol şans :Z
Dizi ATV'de izlenir :bhr: @Yiğitt @Tolstoyevski
Bana biraz çakma Kurtlar Vadisi gibi geldi ama yönetmeni de zaten Vadi’nin yaratıcısı olduğu için bir şey demiyorum :A 2003 öncesi çıksa belki daha cesur bir dizi olabilirdi ama şu an sigara sahnesinin bile yasak olduğunu bildiğimiz için kalitesi de vasatı geçmeyecektir diye tahmin ediyorum.
 
  • Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
Dün tüm yapımlar pastadan güzel dilimler aldı. Bu akşamda alsınlar ne olacak :A
Kırmızı Oda'nın nezaman biteceği bellidir. Etkilemez :A
Sezon sonuna kadar devam edeceğimiz güvence altında da olsa Cuma bizimdir , gelen her yeni dizi bizim için tehdittir . :A
 
  • Güldürdün
Reactions: Dosi
Kurtlar Vadisi'ni bıraktı, yıllarca herkes Kurtlar Vadisi tadında bir dizi bekledi ve sonunda o tarz bir diziyle geri dönüyor. Gerçi Sakarya Fırat ve Kızıl Elma gibi diziler çekti ama tabii Kurtlar Vadisi kadar olmadı. Muhtemelen bu dizi de o tadı vermeyecek. Güncel konulara değinecek ama yine Kurtlar Vadisi tadında olmayacak. Kurtlar Vadisi, Soner Yalçın danışmanlığında, bilhassa ilk 55 bölümünde olaylara objektif yaklaşmaya çalışan, çok fazla da güncel siyasetin içine girmeyen yapıya sahip bir diziydi. Bu dizi bakalım nasıl olacak, güncel siyasetin içine girip çıkacak mı, mafyatik mevzular nasıl dönecek, merak konusu. Umarım iyi bir dizi olur, bekleyip göreceğiz.
 
  • Beğendim
Reactions: ömer karataş
İzliorum bakalim nasıl olacak merak ettim.
------

Tekrarından devam edeceğim ben. :A
 
Son düzenleme:
Çekimleri güzel ama çok karanlık geldi, tıpkı Alef gibi ve ilk 40 dakikası flashback ile geçti, doğru bir şey olduğunu zannetmiyorum...

İlk 1 saati ve detaylar genel olarak güzeldi, Kaderimin Oyunu'na geçtim ama yarın izlerim mutlaka kalan kısmı. :D Altay'ın da boks sahnesi güzeldi. :bhr:
 
2 saat 15 dakika değil de, 1 saat 15 dakika olsaydı keşke en fazla ilk 55 bölümdeki Kurtlar Vadisi gibi ama olsun, yapacak bir şey yok.
 
  • Beğendim
Reactions: BARON疼痛