Bunuyorum gerçekten😕 ne zaman kötü davrandım😱
Müzik zevkime laf edince sen kıyamadığim dreamy'e kötü davranmamı istemiştin? hatta bende dreamy'e kıyamam demiştim diye bana diss firlatmıştınSana bir şey demedim ben @Dosi hakkında dediğim şeyin şaka olduğunu dile getirmiştim. Beni yanlış anladın grandpa
HayırMüzik zevkime laf edince sen kıyamadığim dreamy'e kötü davranmamı istemiştin? hatta bende dreamy'e kıyamam demiştim diye bana diss firlatmıştınŞimdi hatırladınız belki?
Evet diyecek halin yoktu zaten
HayretEvet diyecek halin yoktu zaten
bunaklığına ver ozaman
Bugün kandilden dolayı yoğundum, burda kanıtla uğraşacak hal kalmadıHayretDelil bekliyordum
çata çat cevap verdiğine göre inanasım gelmediBugün kandilden dolayı yoğundum, burda kanıtla uğraşacak hal kalmadı
Yeminle yorgunluktan geberiyom desem yeridirçata çat cevap verdiğine göre inanasım gelmedi
sana daYeminle yorgunluktan geberiyom desem yeridiraz biraz takılıp yatacam, tabi elimde tel ile uykuya ansızın dalmazsam
hem ben ölü halimle bile laf yetiştirmeyi severim
edit: uyku fena çöktü, iyi geceler ?
@Dosi ye de sordum. O da demiş öyle
Müzik zevkime laf edince sen kıyamadığim dreamy'e kötü davranmamı istemiştin? hatta bende dreamy'e kıyamam demiştim diye bana diss firlatmıştınŞimdi hatırladınız belki?
Teşekkürler belirttiğin içinBen hatırladım Pirana klibinde miydi neydi. Dosi’nin arabesk ruhuna laf etmiştik sırf sana sarf ettiği sözleri bana söylemediği için sen hayıflanmıştın.
Aa gerçi bende bunaklığına veriyorum tarzı bir mesaj yazmıştım galibaYaşına ver çok şey etme@Forumdash
Senin hafızanın yanıldığının aksi düşünülemez zaten.Aa gerçi bende bunaklığına veriyorum tarzı bir mesaj yazmıştım galibao da bana hayret kanıtla gelmedin dedi ama ben acayip yorgundum halim yok dedim. Kanıtımı sen getirdin@Forumdash
insanız, illa hata yaparız ama tabi 98% deyiz çok şükür. Eskiden 99.5% di ama kabul edelim, yaşlanıyoruzSenin hafızanın yanıldığının aksi düşünülemez zaten.
Ben hatırladım Pirana klibinde miydi neydi. Dosi’nin arabesk ruhuna laf etmiştik sırf sana sarf ettiği sözleri bana söylemediği için sen hayıflanmıştın.
Siz şer odaklarına tek cevabım siz de yaşlanacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?