Yalnız Çiçek, 200 Milyon İzlenmeyi Aştı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gerçekleri o açıdan hiç düşünmemiştim

Gökhan Türkmem klip çikarmış, açtım konuyu. Onu beğeniyorsundur belki?
Klibi izlemedim daha, açıp kaçtım
O değil de @dreamy e anası-babası bu kadar sahip çıkmamiştir ?

Bi ara elektronik tarzda yapmişti onu beğenmiştim
Sonra dinlerim

Reactions: dreamy and Dosi
Tavırları hoş olmayan şarkıcı ve sanatçıların şarkıları bana asla hoş gelmez.
Sesi çok iyiyse ve şarkıları çok iyiyse bu kural gecerli bende, yoksa herkes için değil tabiki

Reactions: kerem
Sesi çok iyiyse ve şarkıları çok iyiyse bu kural gecerli bende, yoksa herkes için değil tabiki
Karakteri yoksa onun müziğini dinleyip ona para kazandırmak istemem. Mesela Ahmet Kaya olayında ona çatal bıçak atan ve şiddetle karşı gelenlerin müziklerini asla dinlemem.

Reactions: Dosi
Karakteri yoksa onun müziğini dinleyip ona para kazandırmak istemem. Mesela Ahmet Kaya olayında ona çatal bıçak atan ve şiddetle karşı gelenlerin müziklerini asla dinlemem.
O olayda hangi isimler vardi net hatırlamıyorum, aklımda Ebru Gündeş, Serdar Ortaç kalmış.
Ahmet Kaya'nın ölüm haberini öğrendiğimiz zamanı hiç unutmuyorum. Bizim tr kanallarımız yoktu, günlükmü yoksa haftalıkmı hatirlamıyorum ama isveç radyosunda saat 5'te bir türk programı yayınlanırdı, orda türkçe haberler vardı ve ölüm haberini ozaman duymuştum. Gerçi küçüktüm pek algılayamamıştım ama babam çok üzülmüştü. Onun tepkisi kalmış aklımda. Nerden Bileceksiniz şarkısı en sevdiğim Ahmet Kaya şarkısıdır.

Reactions: kerem
Ajda Pekkan, Müge Anlı, Ece Erken, Muazzez Ersoy, Mahsun Kırmızıgül, Hande Ataizi, Özcan Deniz, Adnan Şenses, Berna Laçin aklıma gelen isimler. Sırf kürtçe şarkı söylemek istediği için linç etmeye çalıştılar resmen, şimdi gidip onlara sorsan herkes o an tuvaletteydim falan der ama o anki yaptıkları insanlık dışı çirkin davranışlarından dolayı bu insanlar benim için sanatçı falan olamaz. Bende çok üzülmüştüm gerçekten, en kötü olanı ise adamın gurbete göçmek zorunda kalması ve orada can verip gömülmesi. Hangi insan gurbetteyken ölüp orada gömülmek ister ki...

Reactions: Dosi
Birde şimdi bir çok kişi seslendirip bu isimlerinde şarkıyı güzelce dinlediğinide görünce bir garipsiyor insan (O Ses Türkiye'de Ebru Gündeş geliyor mesela aklıma). Şimdi dizilerde bile kürtçe şarkılar yadırganmadan dinleniyor. En acı kısmı zaten ülkeden kovulup başka ülkede vefat etmesi oldu

O smile ( 😡 ) ( bir saat parantez için uğraştım değişik simgeler oluştu.
) ile kimseyi dikkate alamıyorum önceden de bahsetmiştim.
klavyemde hazır var o smile

? bakalım bu da kızaracakmı

Birde dil versiyonları var onuda deneyek bari
test: ????

Reactions: dreamy
Reactions: Dosi and dreamy