yalancidan basbakan olmaz

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,261
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
@abay protesto sirasinda gaz kapsuluyle polis tarafindan vuruld berkin elvan ekmek almaya gidecegi an vurulmas 269 day komada kalmistir ve 16 kiloda oldugu gun berkin elvan olumszdurprotestolri vardi
plsten n verdicg tufek cocugs gostericiye dogrutur ve bir pilavci ksimde olur kasimpaslilwribasbakan yonllendrs ve chpd secim brosu slahl ssaldrya Fatih portakal Kemal kilicdaroglunu konuk edeceği an ysk durdurdu yayını gece yarısında yayin
Yapacakten penguen belgeseli yayınlanması bekleniyor Osmanlı belgiseli yayınlanmasına bekleniyor

Son düzenleme:

@ABAY_06 ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz

yazı arapça çince ve türkçe karışık olduğu için çözemedim

269 day komada kalmıştır orda day ingilizcedenmi alıntı ?

berkin ekmeğe gitmemiş gün boyu disardaymis babasının röportajı var. hala bu ayakkabı kutusu gibi duygu sömürüsü)))

berkin ekmeğe gitmemiş gün boyu disardaymis babasının röportajı var. hala bu ayakkabı kutusu gibi duygu sömürüsü)))
sapanla
Mı dolaştı mı diceksiniz
Bunu yayinlayan ATV TRT star

@beyazsoy çözdü @destere

Ben halk tv den bakıyorum bide artı 1 den ugur gundardan

Son düzenleme:
sapanla
Mı dolaştı mı diceksiniz
Bunu yayinlayan ATV TRT star
hepimiz 14 yaşında olduk.. benim babam koyu CHP'liydi hatta birlikte ilçe teşkilatına giderdik. O zaman bende koyu laikci aşırı solcuydum ve bayagi atesliydim. babam haberlerde sevmediği siyasetçilere küfreder bende babam ne derse sorgulamadan kabul eder öyle bilirdim... ve televizyon ne derse sorgulamadan inanirdim

Berkinin de anne babasının belli olan Tayyip Erdoğan dusmanligindan etkilenmiş olduğu ortada.. gösteri olunca arkadaşlarında uyup gitmiş bu çok açık.. o yaşta bir çocuğu anne ve babası bu kadar fanatikse evde tutamanin imkanı yok üstelik gösteriler evinin yakinlarinda olurken..
. Ha bu Berkinin ölümü savunduğum anlamı çıkmasın Polis kusurlu gibi gözüküyor. Kim yapmışsa cezası verilsin hukuk devletindeyiz.. gaz Kapsülü 45 dereceyle atılmli nişan alarak değil

Ha bunu bahane edip diğer ölümlere davetiye çıkarılması asıl saygısızlık. bizde ölünün arkasından Slogan değil ağıt yakılır. ölüye biraz saygı

yok hayır pompy demişya fatih portakalla olan yayınının yerine belgesel felan demiş..acaba gerçekmi diye dedim....
pompy Başbakanı Diktatör bildiği için böyle yapacağını düşünmüş))) arka Sokaklar düşük reyting aldığında da Başbakandan bilirdi))) şimdi yüksek alıyor sesi çıkmıyor)))

Foxta Fatih portakal kilicdaroglunu konuk olacağı program durduruldu
YSK tarafından sebepsiz yere @beyazsoy

Foxta Fatih portakal kilicdaroglunu konuk olacağı program durduruldu
YSK tarafından sebepsiz yere @beyazsoy
YSK daha önce şamil tayyarin programını durdurdu tek taraflı diye ))) ondan sonra Rasim Ozan'nin programını durdurdu.. portakal yanlı yayın yaparsa dururur bunun kılıçdaroğlu ile alakası yok söz hakkını kulandirmasi lazım.. sanırım melih Gökçek'in söz hakkını kulandirmasi

Fatih Portakal’a YSK’dan yayın durdurma kararı! Fatih Portakal’ın sunduğu ve FOX TV ekranlarında yayınlanan Türkiye’nin Trendleri programının konuğu CHP Genel Başkan’ı Kemal Kılıçdaroğlu olacaktı.Fakat YSK’dan yayını durdurma kararı geldi.
Fatih portakal Twitterdan duyurdu @gozlemci @beyazsoy

sen ciddimisin ??
Eveyet ciddiyim

ee Fatih Portakal kimseyi kışkırtmasa yayınıda durdurulmaz aslında binevi..neden yanlı bir haber yapılsın madem öyle hiçç yapılmasın daha iyi..gözükmemesi daha hayırlı

haberi gördüm ama bu ceza KK değil portakala.. portakal daha önce yanlı yayın yapınca durdurma cezası vermiş YSK yoksa KK başka programa katılabilir. bak sonra bu arkasokaklari başbakan reytingini düşürüyor olayina dönmesi))) sözcünün haberine atlama hemen)))