'Yalancılar ve Mumları'nın Final Bölümü Özetsiz!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,604
Puanı
1,061
Yalancilar-ve-Mumlari-77821-large-image-2b771bfd-a45c-465f-97a3-e8190e89fc5a.jpg

FOX'un yeni dizisi Yalancılar ve Mumları, bu akşam final bölümüyle son kez ekranda.

Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği, başrollerini Ceren Moray, Elçin Sangu, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar, Feyyaz Duman, İsmail Demirci ve Melike Güner'in paylaştığı dizinin 5. ve son bölümü, özetsiz olarak izleyicileriyle buluşacak. Öte yandan, 22.30'da ise 'Yasak Elma'nın son bölüm tekrarı ekrana gelecek.

Yalancılar ve Mumları, final bölümüyle şimdi FOX'ta!

Bu kadar rezil bir yayın politikası görmedim.
Dizinin başladığı zaman düzgün tekrarlarını da verdiğini düşünmüyorum özellikle hatırlıyorum Uzak Şehrin Masalı'nı geç saatlerde yayınlanmışlardı. İlk bölüm tekrarı için perşembe müthiş bir fırsattı. Üstelik ilk başlarda perşembe diye tanıtım yapmışlardı. Bu sadece bir örnek.

• Beğendim
Reactions: serhatt
Dizinin başladığı zaman düzgün tekrarlarını da verdiğini düşünmüyorum özellikle hatırlıyorum Uzak Şehrin Masalı'nı geç saatlerde yayınlanmışlardı. İlk bölüm tekrarı için perşembe müthiş bir fırsattı. Üstelik ilk başlarda perşembe diye tanıtım yapmışlardı. Bu sadece bir örnek.
Aynen öyle, hiç değer vermedi diziye. Yayın politikasından da anlaşılıyor bu.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24