'Yalancılar ve Mumları' Başlamadan Gün Değiştirdi! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,746
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
sx868dz.

Yalancılar ve Mumları, başlamadan gün değiştirdi!

Yapımcılığını Medyapım'ın, yönetmenliğini Koray Kerimoğlu'nun üstlendiği, başrollerini Ceren Moray, Elçin Sangu, Şafak Pekdemir ve Burcu Gölgedar’ın paylaştığı dizide başlamadan gün değişikliğine gidildi.

Üniversitede tanışmış otuzlarında olan bir grup arkadaşın birbirinden farklı hayatlarını ve aşklarını ele alan dizi pazar akşamları yayınlanacak.

Yalancılar ve Mumları, ilk bölümüyle 3 Ekim Pazar 20.00'de FOX'ta başlıyor!

Perşembe olmaması iyi olmuşta Pazarda dolu bakalım ne yapacak ah Fox ya

Oha artık, sonu S*vet gibi olmasın da. :A

Bir bakıma pazar günü kadın dizisi açığı var ve o açığı rahatlıkla doldurabilecek bir dizi ama perşembe de iş yapardı. Gerçi pazar sanki bir tık daha karlı. UŞM de perşembe olacak sanırım bu durumda. :A

Pazar gecesinin bir kadın dizisi eksiği vardı. Bence bu dizi tam o tipte. Yargı daha çok AB duruyor. O yüzden iş yapmasını yüksek görüyorum.

• Beğendim
Reactions: Aserat
pazar günü daha içime sindi. Tutma potansiyeli daha çok var bence

Bence pazar günü alternatif olabilir, doğru karar sayılabilir yani. Bu dizi bana Umutsuz Ev Kadınları'nı anımsattı, günü de aynı düzeye geldi. Tutabilir bence.

Ama Uzak Şehrin Masalı dizisinin bu denli harcanması üzücü oldu...

UZM de kadın izleyiciye yönelik bir diziydi ama tutmadı bakalım bu dizi nasıl gidecek potansiyeli daha büyük ama yinede bilemeyiz.

• Beğendim
Reactions: EmreCan
Oha diyorum resmen FOX sayesinde bir ilki daha yaşıyoruz. 😱 Hani başlamadan önce bir hafta ileri alınan diziler görmüştüm ama başlamadan tarihi değişen dizi pek hatırlamıyorum. Keşke bu değişiklik üç gün kala değil daha önce yapılsaydı ama UŞM'nin hızlı düşüşü ve final kararı tüm planları yerle bir etti.

Olayın abukluğunu saymazsak daha makul bir gün olduğunu düşünüyorum çünkü kadın kitleye hitap eden Camdaki Kız alıp başını gitmişken yeni bir dizinin tutunması zordu. Teşkilat ve bu dizinin kitlesi bir değil, Yargı da 5 alıyor ve ileride düşme ihtimali yüksek o yüzden bu dizi de iyi çıkarsa Umutsuz Ev Kadınları gibi bir etki yaratabilir diye düşünüyorum.

• Beğendim
Şaşırttı bu karar. UŞM de Perşembe yayınlanıp final yapar. Bu dizi Pazar Yargı'yla kitleleri aynı olduğu için onunla rekabet eder AB'de ama bilemedim nasıl olur. Elkızı da Perşembe olacak demek ki. İşi zorlaştı. :A

FOX iyice 2014'teki Kanal D oldu.

• Beğendim