'Yalancı' Gün Değiştirdi! | Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,747
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Show TV'nin sevilen dizisi 'Yalancı' gün değiştirdi!

Yapımcılığını Süreç Film'in, yönetmenliğini Hülya Gezer'in üstlendiği, başrollerinde, Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak'ın yer aldığı dizi artık Salı akşamları ekrana gelecek.

Yalancı, yeni bölümleriyle 2 Kasım Salı'dan itibaren her salı 20.00'de Show TV'de!
https://twitter.com/x/status/1452606276916203526

Reactions: Angelica
Bu dizi bir türlü boş günüme denk gelmeyecek anlaşıldı.
Bari bu cuma da yayınlansaydı da öyle gününü değiştirselerdi.

Bir de yayına başlamadan önce salı yayınlanacağı dedikodularını düşününce önünde sonunda o güne gelmesi tuhaf oldu. Cuma bile tutmadıysa Masumlar ve EHHŞ gibi iki AB odaklı diziye karşı iyi reyting alacağını hiç sanmıyorum. Gerçi diziyi toparlamak için değil finale sürüklemek için bu kararın alındığı aşikar zaten Show'un klasik hamlesidir.

Zorlu bir güne gelmiş Edho başlıyor umarım daha kötü sonuç almaz

Çok yanlış karar, kanalın cumaya Aziz'i başlatması çok mantıklı ama Yalancı'nın gününün oynatılması da bir o kadar yanlış maalesef. Dizi yeni yıla kalmadan biter gibi bu değişimle, yazık olacak kadroya ve hikayeye...

Uğurna Kırmızı Oda'yı sattığın işi gör ben demiştim.

Reactions: Yiğitt
Bu gidişle 13'ü bile göremeyecek.

Resmen final yaptırmak için gün değişikliği yapmışlar, bu kadarı da olmaz 😱

Dijitalde olmalıydı bu dizi. Çok da güzel olurdu

Reactions: slhttnmtl
Süreç Film hata yaptı, Ölüm Zamanı için başka bir çare bulabilirlerdi veya ikisini de dijitale yapabilirlerdi. Tabii her şekilde Yalancı büyük ilgi çekerdi.
kesinlikle. Böyle dizilerin hep dijitale yapılmasını istiyorum sonra farklı yapım tv de heba olmuş oluyor. üzücü oluyor.

Reactions: slhttnmtl
İlk bölümü çok güzeldi. Adamın tecavüz edişi kesinliğe kavuşmasıydı hangisi doğru söyluyor üzerinden gitseydi efso dizi olurdu. Ama artık herşey belli olunca heycan da kalmıyor. İyiliğin kötülüğe karşi savaşini izlettirmek fazla klişe.

En azından Liar hatrına 13 bölümü görmesini isterdim. Aslında Medyapım uyarlasaydı bu dizi çok rahat tutardı bence. Yanlış kişilerin elinde harcandı.

Gün değişikliğinden dolayı 13 bölüm garantisi olduğu konuşuluyormuş kulislerde Birsen Altuntaş'ın haberine göre.
En azından Liar hatrına 13 bölümü görmesini isterdim. Aslında Medyapım uyarlasaydı bu dizi çok rahat tutardı bence. Yanlış kişilerin elinde harcandı.
Dijitalde olmalıydı bu dizi. Çok da güzel olurdu
Resmen final yaptırmak için gün değişikliği yapmışlar, bu kadarı da olmaz 😱
Liar gibi 12'yi görse keşke.
Zorlu bir güne gelmiş Edho başlıyor umarım daha kötü sonuç almaz

Reactions: Angelica
Garanti muhabbeti geçmeye başladığına göre iki haftaya final.
Daha önce hangi diziye böyle dendiyse hiçbiri o garanti edilen sayıyı göremedi.

En az cuma kadar zorlu bi gün. Zaten artık bi sıçrama yapabileceğini de sanmıyorum. 13 ü görürse iyi.